Produse aloe vera – calitate exceptionala

Produse aloe vera – Gama de produse Forever Living Products va sta acum la dispozitie. Daca exista un lucru la care ne pricepem, acela este aloe vera.

Experti in aloe vera

De fapt, ne consideram experți in aloe vera. Ne mandrim ca suntem cei mai mari cultivatori de aloe vera din lume, precum si producatorii numarul unu mondial ai produselor pe baza de aloe vera. Pentru ca iubim aloe vera, tratam cele 50 de milioane de plante pe care le avem un pic diferit. Spre deosebire de competitorii nostri, care folosesc echipamente automatizate, aloea noastra este recoltata manual, iar gelul este în mod delicat separat de frunze, tot manual, in doar cateva ore de la recoltare, pentru a ne asigura ca la voi ajunge cel mai pur si mai proaspat gel de aloe, exact asa cum a fost conceput de natura.

Produsele noastre pe baza de aloe vera sunt primele care au primit sigiliul de aprobare al Consiliului Stiintific International pentru Aloe pentru continut si puritate. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care suntem Compania Aloe Vera.

Aici puteti consulta catalog cu produse Forever Living Products Romania. Click pe imaginea de mai jos

Catalog produse aloe vera Forever
Catalog produse aloe vera Forever