R3 Factor Skin Defense

R3 Factor Skin Defense

  • Contribuie la mentinerea sanatatii, structurii si coloratiei pielii
  • Retine apa, Restabileste elasticitatea si Reinnoieste aspectul epidermei

R3 Factor Skin Defense. Retine, reface, reinnoieste. Alfahidroxiacizii, cunoscuti si ca acizi din fructe, exfoliaza si indeparteaza celulele cutanate moarte. Acest lucru se realizeaza prin dizolvarea substantelor naturale similare lipiciului care le mentin la suprafata tenului prea mult timp.

R3 Factor Skin Defense
R3 Factor Skin Defense

Celulele vechi formeaza o bariera, asadar inlaturarea lor permite celorlalte ingrediente, precum vitamina E, retinil palmitatul si colagenul, sa treaca la treaba si sa restabileasca nivelul de hidratare si aspectul sanatos al tenului. Aceasta crema este ca un gardian personal al frumusetii tale.

R3 Factor Skin Defense este produsul din oferta firmei Forever Living Products Romania care indeplineste in acelasi timp trei functii:

  • Contribuie la refacerea rezistentei tesuturilor ce compun structura pielii;
  • Crema Contribuie la retinerea apei, asigurand in acest fel un nivel optim de hidratare cutanata;
  • Contribuie la reinnoirea aspectului tenului.

Folosind R3 Factor Skin Defense veti avea parte de un produs exceptional ce lupta impotriva imbatranirii cutanate.

R3 Factor Skin Defense asigura o hidratare desavarsita a pielii

Formula care sta in spatele produsului R3 Factor Skin Defense are la baza evident gelul stabilizat de aloe vera, alfa-hidroxi-acizi (AHA), colagen solubil, alaturi de vitaminele A si E care ajuta la prevenirea aparitiei ridurilor de tip “laba gastii” si la refacerea coloratiei pielii.

Ingredientele cele mai importante din R3 Factor Skin Defense sunt Gelul stabilizat de aloe vera, ulei obtinut din sambure de caise, apa demineralizata, extract de citrice, extract de mere, extract de trestie de zahar, acid ascorbic, colagen solubil si parfum

Mod de utilizare R3 Factor Skin Defense:

  • Produsul se aplica numai pe pielea curata, oriunde este nevoie, inclusiv la nivelul fetei. Cele mai bune rezultate legate de folosirea produsului R3 Factor Skin Defense se obtin atunci cand este folosit atat seara cat si dimineata. Ritualul de ingrijire poate sa continue cu aplicarea produsului Firming Foundation Lotion, a unui produs de make-up.

Mod de prezentare:

  • 56,7 grame

Forever R3 Factor Skin Defense pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.