Gentlemans Pride After Shave

Gentlemans Pride After Shave

  • Lotiunea dupa ras Gentlemans Pride este un after-shave si balsam pentru ten
  • Lotiunea Gentlemans Pride After Shave NU contine alcool
  • Gentlemans Pride confera o actiune hidratanta si calmanta
  • Nota proaspata, masculina, unica

Vei crede ca ai de-a face, pur si simplu, cu o lotiune ce catifeleaza pielea. Odata ce o vei aplica iti vei da seama de calitatile sale calmante, specifice unui after-shave. Gentlemans Pride After Shave este deosebit de versatil. Produsul confera o senzatie placuta de racorire, datorita gelului stabilizat de aloe.

Gentlemans Pride After Shave
Gentlemans Pride After Shave

Bogat si in alte extracte de plante, precum rozmarinul si musetelul, Gentlemans Pride face pielea sa se simta ca si cum n-ar fi trecut niciodata prin experienta barbieritului. Perfect pentru pielea barbatilor si atractiv pentru femei, datorita aromei intens masculine, acest produs este fara indoiala preferat de multe persoane.

Gentlemans Pride After-Shave este oferit toturor barbatilor de catre Forever Living Products Romania, pentru ca barbieritul sa fie desavarsit de senzatia de prospetime conferita de acest exceptional produs. Toti barbatii stiu ca ritualul barbieritului, fie ca este realizat cu aparate de ras manuale, fie de aparate de ras electrice lasa in urma lor zgarieturi, iritatii, taieturi si uscaciune cutanata.

Forever Gentlemans Pride – face ca iritatiile dupa barbierit sa dispara imediat

Toate neplacerile cauzate de catre barbierit vor deveni amintire daca veti folosi Gentlemans Pride After-Shave. Un after-shave balsamic, fara alcool, hidratant, ce poseda un miros masculin, curat.

Gentlemans Pride After Shave va este prezentat sub forma unei emulsii catifelante si hidratante, ce calmeaza pielea dupa barbierit. Gentlemans Pride After Shave are la baza evident gelul stabilizat de aloe vera. El este completat de extracte de musetel si rozmarin pentru sporirea efectelor de calmare si hidratare. Combinatia unica dintre agentii de emolire si de hidratare si gelul stabilizat de aloe vera va conferi o senzatie foarte placuta care va reimprospata si inviora pielea.

Barbatii care vor folosi Gentlemans Pride After-Shave vor indragi senzatia de prospetime pe care acest produs o confera, in vreme ce femeile vor aprecia si ele nota de masculinitate data de parfumul sau.

Mod de utilizare Forever Gentlemans Pride After Shave:

  • Gentlemans Pride After-Shave se va folosi dupa barbierit, prin aplicarea acestuia pe zona fetei.

Mod de prezentare:

  • 118 ml

Forever Gentlemans Pride After Shave pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.