Forever Supergreens

Forever Supergreens

  • Forever Supergreens este un amestec ideal de peste 20 de fructe, legume, superalimente si aloe
  • Sursa la indemana, zilnic, de nutrienti de origine vegetala
  • Produsul este bogat in vitaminele C si E, cu rol antioxidant
  • Sustine pH-ul echilibrat si imunitatea

Forever Supergreens contine nutrienti – cheie si antioxidanti puternici care ajuta corpul sa-si sustina mecanismele naturale de aparare si sa fie in forma maxima. Legumele verzi cu proprietati alcalinizante, precum spanacul, varza kale si broccoli, sporesc performantele corpului prin sustinerea unui pH echilibrat, care este vital pentru multe dintre functiile organismului.

Forever Supergreens
Forever Supergreens

Forever Supergreens este mai multe decat o modalitate rapida si la indemana in vederea acoperirii carentelor nutritionale. Suplimentul Forever Supergreens poate fi adaugat cu usurinta in geanta pentru fitness, sustine rezistenta si forta in timpul antrenamentelor, dar si refacerea dupa efectuarea exercitiilor.

Forever Supergreens – sursa de antioxidanti

Nu va mai ramane decat sa va sustineti stilul de viata activ cu cele mai bune surse de superalimente verzi oferite de natura. Aroma delicioasa de fructe de padure se combina perfect cu shake-urile Forever Lite Ultra sau bautura ta preferata. Indiferent ca vrei sa-ti savurezi portia de verdeturi pe drum sau ai nevoie de un imbold pentru antrenamentul zilnic cu un amestec perfect de superalimente de top, nu exista optiune mai buna decat Forever Supergreens!

Forever Supergreens NU contine organisme modificate genetic, fara gluten, fara grasimi, fara zahar adaugat.

Mod de administrare Forever Supergreens:

  • Adauga continutul unui pachet (4.4 g) in 240 ml de apa sau alta bautura. Agita bine sau amesteca pentru a dispersa continutul uniform. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Mod de prezentare:

  • 132 grame

Forever Supergreens pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.