Forever Royal Jelly

Forever Royal Jelly

  • Forever Royal Jelly este unul dintre cele mai complete alimente
  • Usor absorbabil si asimilabil
  • Nu contine conservanti, coloranti sau aromatizanti artificiali

Forever Royal Jelly este destinat „capetelor incoronate”. Considerat hrana exclusiva a reginei stupului, se crede ca laptisorul de matca este responsabil pentru longevitatea acesteia. Ea traieste de 50 de ori mai mult decat albinele lucratoare. In plus fata de rolul sau in mentinerea longevitatii, studiile au aratat ca laptisorul de matca poate stimula functionarea creierului si a sistemului imunitar. Contribuie in acelasi timp la mentinerea in limite normale a nivelului de zahar si colesterol din sange.

Forever Royal Jelly
Forever Royal Jelly

Laptisorul de matca reprezinta secretia lactescenta a glandelor faringeale ale albinelor. Aceasta secretie este amestecata cu enzime pentru a deveni „super-alimentul” destinat hranirii albinelor ce urmeaza sa devina regine. De fapt, laptisorul de matca va fi singura hrana a reginelor de-a lungul intregii lor vieti reproductive, acestea fiind capabile sa depuna pana la 3.000 de oua pe zi timp de 6 ani. Albinele lucratoare ce se hranesc numai cu miere traiesc doar 4 – 6 saptamani.

Forever Royal Jelly – laptisor de matca

Laptisorul de matca contine vitaminele A, C, D si E. Este de asemenea si un bogat depozit natural al complexului de vitamine B. O componenta importanta este vitamina B5 (acidul pantotenic), una dintre cele mai importante substante din organism, esentiala in sinteza si metabolismul proteinelor, lipidelor, carbohidratilor si anumitor hormoni. Laptisorul de matca contine toti cei opt aminoacizi esentiali, zece aminoacizi neesentiali si cantitati importante de minerale. Enumeram aici calciu, cupru, fier, fosfor, potasiu, siliciu si sulf, fiind totodata si o sursa de acid nucleic.

Laptisorul de matca are un continut foarte ridicat de proteine.

Laptisorul de matca oferit in produsul Forever Royal Jelly este colectat din regiuni nepoluate, izolate, intens desertice, ce prezinta conditii ideale de mediu pentru stupi. Imediat dupa colectarea din stupi, laptisorul de matca este racit rapid pana la congelare, pentru a se elimina surplusul de apa fara a afecta vitaminele, mineralele, enzimele si co-enzimele din compozitia sa.

Mod de administrare Forever Royal Jelly:

  • Se vor consuma 1 pana la 3 tablete in fiecare zi, preferabil cu 30 de minute inainte de masa, sublingual pana cand cand tableta este absorbita.

Mod de prezentare:

  • 60 de tablete

Forever Royal Jelly pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.