Forever Multi Maca

Forever Multi Maca

  • Maca este cunoscuta ca stimulent sexual al incasilor
  • Maca poate favoriza libidoul, vitalitatea si energia

Folosita de luptatorii incasi din Peru-ul antic ca hrana si aliment afrodiziac, maca este si astazi consumata in aceleasi scopuri. Acest lucru este demonstrat de mai multe studii clinice. Benefica atat pentru femei, cat si pentru barbati, Forever Multi Maca contine un amestec traditional de radacini, scoarta si fructe, pentru un plus de energie.

Forever Multi Maca
Forever Multi Maca

Femeile din America de Sud folosesc Maca de mii de ani pentru a-si mentine vitalitatea, a preveni oboseala si a atenua efectul stresului. Femeile din Peru consuma Maca de la vârsta de trei ani si ramân puternice, fertile, productive si au o vitalitate imensa pâna la vârste inaintate. Maca poate favoriza libidoul femeilor, dar, pentru un rezultat maxim, trebuie consumata zilnic. Valoarea nutritiva a radacinii uscate este mare, similara cu cea a cerealelor (orez, grâu). Contine 60% hidrati de carbon, 10% proteine, 8,5% fibre vegetale si 2,2% lipide.

Forever Multi Maca sprijina energia si vitalitatea

Efectul benefic al radacinii asupra functiei sexuale se pare ca se datoreaza continutului mare de proteine si substante nutritive vitale. O mare parte din proteine se gaseste sub forma de aminoacizi necesari multor functii, inclusiv functiei sexuale si de reproducere. De asemenea, sunt necesari in sinteza substantelor care transmit semnale sistemului nervos s joaca un rol major in procesul de stimulare sexuala si performanta fizica in timpul actului sexual. Principalii aminoacizi de care au nevoie aceste substante sunt fenilalanina, tirozina si histidina – toate trei fiind prezente in Maca in cantitati semnificative.

Maca contine, de asemenea, arginina, un alt aminoacid cu rol major in sustinerea fertilitatii barbatilor. Forever Multi Maca combina legendara Maca peruviana cu alte produse vegetale puternice. Toate acestea alaturi de o serie de compusi selectati cu atentie, rezultând unul din cele mai reusite suplimente de acest gen.

Forever Multi Maca este un produs de exceptie care reuneste efectele tuturor acestor componente. Daca de-a lungul timpului fiecare dintre ele a avut efecte extraordinare, imaginati-va ce pot face impreuna!

Cate doua tablete pe zi cu un pahar de apa va pot convinge ca si acest produs Forever face totul pentru voi, pentru o viata mai buna, o viata mai frumoasa.

Mod de administrare Forever Multi Maca:

  • Se vor consuma cate doua tablete pe zi.

Mod de prezentare:

  • 60 tablete

Forever Multi Maca pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.