Forever Lite Ultra Vanilla

Forever Lite Ultra Vanilla

  • Supliment alimentar proteic cu zahar si indulcitori

Forever Lite Ultra Vanilla. Arome naturale si proteine vegetale, disponibile in doua variante delicioase: ciocolata si vanilie. Cate un shake baut la micul-dejun si la cina iti furnizeaza 100% din DZR a 18 vitamine si minerale. Cu 24 g de proteine / portie, acest shake gustos iti va completa perfect dieta si stilul de viata

Forever Lite Ultra Vanilla
Forever Lite Ultra Vanilla

Forever Lite Ultra Vanilla, produs ideal pentru a va sustine motivatia de a avea o greutate ideala, are o aroma delicioasa de vanilie, fiind rezultatul unui amestec brevetat menit a furniza simultan aminoacizi, minerale si vitamine.

Lite Ultra Vanilla – un produs oricand la indemana dumneavoastra

Forever Lite Ultra Vanilla este un produs foarte versatil ce poate fi intotdeauna la indemana dumneavoastra, menit a substitui o masa pe zi atunci cand sunteti in imposibilitatea de a servi o masa adecvata. In acest fel, va veti putea feri de mancarea de tip fast-food, stiindu-se consecintele ce rezulta din consumul regulat din aceste feluri de mancare. Lite Ultra Vanilla contine 15 doze.

Mod de administrare Forever Lite Ultra Vanilla:

  • Se va mixa o singura masura din produs, ce contine aproximativ 25 de grame, cu circa 300 ml fie de lapte degresat, fie de o alta bautura care este pe gustul dumneavoastra (ex. apa sau lapte de soia).
  • In functie de preferintele fiecaruia, se pot zdrobi bucati de gheata sau de fructe, rezultand astfel o bautura delicioasa.
  • Pentru a beneficia de toate proprietatile produsului, Lite Ultra Vanilla se va pastra numai la temperatura camerei, in locuri uscate si bine inchise.
  • A nu se consuma Lite Ultra Vanilla daca ambalajul acestuia este fie deteriorat fie rupt;
  • Lite Ultra Vanilla este un supliment alimentar si nu trebuie folosit in locul unei diete sanatoase si variate. Nu se recomanda a se depasi doza recomandata zilnica si nu se va lasa la indemana copiilor mici.

Mod de prezentare:

  • 390 grame (aproximativ 15 doze)

Forever Lite Ultra Vanilla pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.