Forever Lean

Forever Lean

  • Contribuie la blocarea absorbtiei caloriilor din lipide si carbohidrati.
  • Forever Lean contine crom care contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor si la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei in sange.
  • Cromul regasit in Forever Lean ajuta la inhibarea temporara a absorbtiei caloriilor din zaharuri.

Indiferent care sunt obiectivele noastre, cu totii mancam din cand in cand alimente „interzise”. Forever Lean contine doua ingrediente revolutionare ce contribuie la reducerea absorbtiei caloriilor din lipide si carbohidrati: extractul de cactus indian, bogat in fibre ce impiedica absorbtia grasimilor de catre organism, si o proteina extrasa din boabele de fasole, care incetineste absorbtia zaharurilor la nivelul intestinului subtire prin inhibarea temporara a activitatii enzimei ce transforma zaharurile in amidon.

Forever Lean
Forever Lean

Produsul Forever Lean contine doua ingrediente revolutionare ce contribuie la reducerea absorbtiei caloriilor din lipide si carbohidrati. Primul dintre aceste ingrediente este extractul de cactus Opuntia ficus-indica, denumit si smochin indian, nopal sau para tepoasa. Frunzele acestui cactus sunt bogate in fibre ce impiedica absorbtia grasimilor de catre organism. Cercetarile au aratat ca aceste fibre au o capacitate mult mai mare decat alte plante de a reduce absorbtia lipidelor.

Forever Lean ajuta la blocarea absorbtiei caloriilor din lipide si carbohidrati

Cel de-al doilea ingredient din compozitia produsului Forever Lean este o proteina extrasa din boabele de fasole alba. Aceasta proteina incetineste absorbtia zaharurilor la nivelul intestinului subtire prin inhibarea temporara a activitatii enzimei ce transforma zaharurile in amidon. Impreuna aceste doua ingrediente revalutionare va pot ajuta sa atingeti greutatea corporala ideala, blocand absorbtia kilocaloriilor din lipide si carbohidrati.

Al treilea ingredient cu eficacitate ridicata din Forever Lean este triclorura de crom. Cromul este un mineral cu rol foarte important in sprijinirea capacitatii naturale a organismului de a regla nivelul de zahar din sange, datorita actiunii sale de co-factor GTF (factor de toleranta la glucoza). Acest lucru este esential pentru functionarea normala a metabolismului.

Forever Lean ajuta la inhibarea temporara a absorbtiei caloriilor din zaharuri

Pentru a maximiza eficacitatea acestui supliment alimentar este important sa aveti o dieta sanatoasa si sa practicati in mod constant exercitii fizice. Astfel veti atinge si va veti mentine greutatea corporala la care visati.

Mod de administrare Forever Lean:

  • 1 capsula de 3-4 ori pe zi, cu apa, imediat inainte de mese

Mod de prezentare:

  • 120 tablete

Forever Lean pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.