Forever Kids

Forever Kids

  • Tabletele Forever Kids se prezinta sub forma unor culori si forme amuzante pe care copiii le vor indragi
  • Forever Kids NU contine coloranti si conservanti artificiali
  • Forever Kids contine tablete masticabile
  • Fitonutrientii regasiti in Forever Kids sunt obtinuti din legume proaspete de cea mai buna calitate, printre care broccoli, spanac, morcovi si varza.

Forever Kids. Copiii se vor simti rasfatati, iar tu vei fi linistit stiind ca si-au luat portia zilnica de vitamine si minerale. Aceste tablete masticabile cu aroma naturala de struguri includ fitonutrienti din legume nepreparate termic. Enumeram aici broccoli, spanac, sfecla rosie, morcovi si alte fructe si legume intens nutritive. Ideale incepand cu varsta de 2 ani (nu te judecam daca le iei si tu), pentru a sustine dezvoltarea fizica si mentala.

Forever Kids
Forever Kids

Fitonutrientii reprezinta substante vegetale deosebit de folositoare in pastrarea sanatatii pe care le regasim de obicei in fructe si legume. Pentru ca Forever Kids se bazeaza pe cele mai moderne tehnice prin care este produs care permit emulsionarea, deshidratarea si uscarea prin liofilizare la legumelor si fructelor proaspete, acest produs reuseste sa pastreze cele mai valoroase elemente nutritive ce sunt necesare organismului, precum enzimele, mineralele si vitaminele. Forever Kids rezulta a fi o multivitamina masticabila, cu un gust delicios si amuzanta pentru a completa oferta de suplimente nutritive oferite de catre Forever Living Products Romania.

Forever Kids – NU contine conservanti artificiali

Suplimentul Forever Kids NU contine zahar, conservanti sau coloranti artificiali, aspartam, iar in ceea ce priveste fitonutrientii, acestia sunt obtinuti din fructe si legume ce poseda o valoare nutritiva ridicata: spanac, broccoli, visine Acerola, morcovi, mere, varza, afine, citrice si tomate. Alegand Forever Kids va puteti relaxa savurand gustul delicios de struguri si portocale al produsului.

Mod de administrare Forever Kids:

  • In cazul copiilor cu varste de pana la 4 ani se administreaza una sau doua tablete zilnic;
  • In cazul copiilor cu varste de peste 4 ani se administreaza doua pana la patru tablete zilnic

Mod de prezentare:

  • 120 tablete

Forever Kids pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.