Forever iVision

Forever iVision

 • Forever iVision contine extract de afine negre, luteina si zeaxantina
 • Forever iVision prin intermediul componentelor sale contribuie la mentinerea acuitatii vizuale
 • Pentru mentinerea vederii, pentru viitorul ochilor tai

Forever iVision. Ochii nostri sunt extrem de solicitati zi de zi. Sustine-ti sanatatea vederii cu afine, luteina, zeaxantina, plus super antioxidanti. Luteina contribuie la protejarea retinei, afinele amelioreaza circulatia sangvina la nivelul ochilor, iar zeaxantina sustine sanatatea maculei. Atat de multe beneficii intr-un supliment uimitor!

Forever iVision
Forever iVision

Luteina este ingredientul in jurul caruia formula suplimentului nutritiv Forever iVision se concentreaza, aceasta fiind completata de extract natural de afine, zeaxantina, carotenoizi, antioxidanti, resveratrol, iar lista cu nutrienti nu se opreste aici. Se stie cu mare precizie ca fructele de afine contin nutrienti importanti pentru a mentine sanatatea vederii, prin imbunatatirea circulatiei la nivelul ochilor. Pentru protejarea retinei, luteina joaca un rol deosebit de important. Aceasta este un carotenoid foarte des intalnit in fructe si legume. Alti doi carotenoizi regasiti in suplimentul nutritiv Forever iVision sunt astaxantina si zeaxantina, recunoscuti si apreciati extrem de mult pentru importanta si rolul indeplinit in pastrarea sanatatii maculei retiniene.

Forever iVision – suplimentul ideal pentru protejarea sanatatii ochilor

Asadar, formula de ultima generatie a suplimentului nutritiv Forever iVision este capabila sa ofere nutrientii responsabili pentru pastrarea pe termen lung sa sanatatii ochilor, mai ales in ceea ce priveste:

 • Luteina, continuta de catre Forever iVision, contribuie la protejarea retinei;
 • Vitamina A indeplineste un rol important in incetinirea procesului de degenerare a corneei, contribuind in acest fel la functionarea normala a retinei;
 • Zincul indeplineste un rol important in incetinirea procesului de pierdere a vederii, dar simultan imbunatateste si absorbtia de vitamina A
 • Vitamina C este vitala pentru cristalin, deoarece aceasta mentine integritatea capilarelor sangvine;
 • Vitamina E indeplineste rolul de prevenire a formarii cataratei si instaarii degenerescentei maculare;

Cu doar doua tablete pe zi Forever iVision va aduce efectele pe care le doriti. Forever iVision isi va aduce contributia la pastrarea unei acuitati vizuale deosebite pe termen foarte lung. Simultan, Forever iVision este o metoda simpla si la indemana oricaruia dintre dumneavoastra pentru a vedea clar si limpede in viitor, totul pentru viitorul ochilor dumneavoastra.

Mod de administrare Forever iVision:

 • Se recomanda a se consuma maxim doua tablete de Forever iVision in fiecare zi, ca supliment nutritiv.

Mod de prezentare:

 • 60 tablete

Forever iVision pret:

 • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.