Forever Fields Of Greens

Forever Fields Of Greens

  • Forever Fields Of Greens este o excelenta sursa de hrana verde
  • Forever Fields Of Greens este bogat in substante minerale
  • Produsul nostru contine clorofila

Forever Fields Of Greens. Stim cu totii cat de important este sa mancam alimente proaspete, verzi. Pentru ca in general nu mananci salata la fiecare masa, poti sa iei zilnic un supliment care include iarba de orz, de grau si lucerna.

Forever Fields Of Greens
Forever Fields Of Greens

Pe langa aceasta abundenta de elemente nutritive, care completeaza deficitele alimentatiei moderne, Fields of Greens este imbogatit cu pulbere de ardei iute, pentru o buna circulatie a sangelui, si miere, pentru un plus de energie. Contine grau.

Pentru a preintampina efectene nedorite ale acestui stil de alimentatie Forever Living Products va propune Fields of Greens. Lista de ingrediente prezente in Forever Fields of Greens va dezvalui o abundenta de elemente nutritive active, originea lor fiind diverse verdeturi, combinate intr-un mod eficient pentru combaterea deficientelor nutritive.

Forever Fields of Greens – sursa de hrana verde

Din Fields of Greens va veti putea lua toate enzimele, mineralele, vitaminele, clorofila si antioxidantii care va lipsesc. Fields of Greens combina firul de orz incoltit care contine proteine, celuloza, flavonoizi, celuloza, minerale, vitamina B si C, cu firul de grau tanar, lucerna sub forma de germeni si frunze, piperul iute de Cayenne, picolinatul de crom, dar si mierea, o sursa si ea de aminoacizi, minerale si vitamine, toate petnru a conferi un efect energizant si pentru mentinerea sanatatii.

Graul este bogat in minerale, vitamina si microelemente precum clorofila cu o structura asemanatoare hemoglobinei umane, in vreme ce lucerna a fost adaugata in Fields of Greens pentru continutul sau bogat de clorofila, vitaminele K, E, B6 si A, alaturi de minerale. Piperul ioute de Cayenne favorizeaza digestia si circulatia, avand puternice proprietati antioxidante. Picolinatul de crom are multiple efecte pozitive dintre care enumeram potentarea efectelor oxidative ale enzimelor, potentarea efectelor insulinei prin sporirea numarului de receptori membranari, facilitand patrunderea si consumul de glucoza, ameliorand nivelul glicemiei. Peste acestea picolinatul de crom ajuta la stimularea secretiei de insulina de catre pancreas.

Mod de administrare Forever Fields of Greens:

  • A se consuma 2-3 tablete pe zi inainte de masa cu 30 minute.

Mod de prezentare:

  • 80 tablete

Forever Fields of Greens pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.