Forever Fiber

Forever Fiber

  • Fiecare plic din Forever Fiber contine 5 grame de fibre
  • Forever Fiber este conceput pentru a furniza o modalitate la indemana de a-ti asigura un aport optim de fibre
  • Produsul nostru se dizolva rapid in Forever Aloe Vera Gel sau alta bautura
  • Forever Fiber prezinta un gust neutru si nu contine gluten

Forever Fiber. E usor sa adaugi fibre in dieta ta cu pliculetele noastre mereu la indemana, ce contin un amestec brevetat de patru tipuri de fibre. Produsul contine inclusiv fructo-oligozaharide (FOS) ce au, totodata, si rol prebiotic.

Forever Fiber
Forever Fiber

Aceasta pulbere cu gust discret, usor de dizolvat, adauga 5 grame de fibre, echivalentul a aproape doua felii de paine integrala, in orice bautura sau fel de mancare. Fibrele sustin functia cardiovasculara, sanatatea sistemului digestiv, controlul greutatii si functia imunitara.

Varianta ideala pentru a consuma Forever Fiber este impreuna cu Aloe Vera Gel sau cu orice alta bautura fara alcool. Se poate consuma chiar si cu apa atunci cand nu avem timp pentru prepararea bauturii preferate.

Forever Fiber – sursa de fibre

Atunci cand sunt consumate, fibrele aduc multiple beneficii pentru sanatate, dar cel mai adesea aceste beneficii sunt asociate cu buna functionare a aparatului digestiv. Forever Fiber, consumat intre mese, isi aduce un aport important la mentinerea senzatiei de satietate si la pastrarea nivelului normal al apetitului. Simultan contribuie si la pastrarea nivelului normal al poftei de dulce, dar si la un aport caloric normal.

In acest fel, Forever Fiber devine o modalitate facila aflata la indemana oricui de a furniza organismului cantitatea zilnica necesara de fibre solubile. Astfel se pastreaza sansele ca sanatatea organismului sa se mentina vreme indelungata.

Mod de administrare Forever Fiber:

  • Se va consuma un singur plic de Forever Fiber pe parcursul zilei.
  • Se recomanda a se combina intr-un pahar cu Aloe Vera Gel sau orice alta bautura fara alcool pe care o preferati.

Mod de prezentare:

  • Cutie, 30 plicuri

Forever Fiber pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.