Forever Fast Break Energy Bar

Forever Fast Break Energy Bar

  • Baton energizant pentru performanta maxima
  • Gust delicios de unt de arahide

Forever Fast Break Energy Bar – un baton proteic cu mai putin zahar si mai multe fibre. Poseda un plus de aroma fiind acoperit cu unt de arahide. Este un baton absolut delicios, care te va duce in raiul produselor pentru controlul greutatii. Cu un continut de 11 g de proteine, aceste batoane reprezinta un substitut ideal al unei mese atunci când ai nevoie de un plus de energie.

Forever Fast Break Energy Bar
Forever Fast Break Energy Bar

Bogat in vitamine şi minerale care accelereaza metabolismul grasimilor si carbohidratilor, acest baton te va ajuta sa-ti mentii sanatatea si sa-ti indeplinesti obiectivele legate de greutate.

Forever Fast Break Energy Bar este oferit de catre Forever Living Products Romania sub forma unui baton hipocaloric. El se constituie ca un substituent ideal al unei mese avand in plus un gust foarte delicios. Forever Fast Break Energy Bar se caracterizeaza prin faptul ca aduce un aport de aproximativ 50% din necesarul zilnic de minerale si vitamine recomandat in Statele Unite ale Americii, la care se adauga enzime, fosfor si diversi aminoacizi.

Fosforul are rol in cresterea nivelului energetic, prin faptul ca accelereaza metabolismul glucidic si lipidic. Astfel contribuie in mod decisiv la refacerea organismului dupa efort. Potasiul prezinta importanta atat pentru buna functionare a sistemelor muscular, nervos si cardiovascular, dar are o contributie importanta in mentinerea capacitatii de efort intelectual si fizic, mai ales in conditii de stres.

Forever Fast Break Energy Bar – baton energizant pentru performanta maxima

Se mai poate adauga ca produsul este un substituent ideal pentru mesele celor aflati mereu in miscare. Este ideal si pentru persoanele active. Forever Fast Break Energy Bar contine inclusiv arahide, alune, soia si lapte.

Mod de administrare Forever Fast Break Energy Bar:

  • Forever Fast Break poate fi consumat ca gustare intre mese, pentru a controla apetitul si pofta de dulce si reprezinta o alegere ideala pentru o gustare de dimineata sau oricand pe parcursul zilei, ori ca parte din micul-dejun, pentru un plus de energie.

Mod de prezentare:

  • Baton, 56 grame

Forever Fast Break Energy Bar pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.