Forever Bright Toothgel

Forever Bright Toothgel

  • Pasta de dinti Forever Bright Toothgel albeste dantura fara agenti de inalbire
  • Pasta de dinti Forever Bright Toothgel contribuie la calmarea tesuturilor bucale moi
  • NU contine fluoruri

Forever Bright Toothgel este o excelentapasta de dinti pentru copii, vegetarieni si, de fapt, pentru toata lumea! Formula sa delicata, fara fluor, combina gelul de aloe, propolisul, despre care diferite studii clinice au aratat ca are un rol important in mentinerea sanatatii orale, si menta pentru o aroma naturala si o dantura alba, sanatoasa. Senzatia de prospetime si curatenie te vor insoti mult timp dupa ce ai terminat periajul dentar.

Forever Bright Toothgel
Forever Bright Toothgel

Aloe vera a fost dintotdeauna apreciata pentru calitatile si versatilitatea intrebuintarilor sale, incluzand aici si igiena cavitatii bucale. Dintii dumneavoastra vor fi mai stralucitori cu Forever Bright, una dintre cele mai bune paste de dinti disponibile pe piata.

Pasta de dinti Forever Bright Toothgel – aloe vera ideala pentru ingrijirea dintilor si a gingiilor

Pasta de dinti Forever Bright contine numai ingrediente de cea mai buna calitate, fiind destinata atat adultilor cat si copiilor. De asemenea, poate fi folosita de vegetarieni, deoarece nu contine ingrediente de provenienta animala. Combinatia dintre gelul stabilizat de aloe vera si propolis are proprietati calmante asupra gingiilor si mucoasei bucale, produsul putand fi aplicat si independent in cazul in care periajul este dureros. Aroma naturala de menta confera un gust placut si o senzatie de prospetime.

Dupa mai multi ani de colaborare cu centre universitare si clinice din domeniul stomatologiei, Forever Living a pus la punct formula optima pentru o curatare eficienta a cavitatii bucale. Rezultatul este o formula pe baza de Aloe ce mentine prospetimea respiratiei si albeste dantura fara a contine agenti abrazivi de inalbire.

Intreaga familie va aprecia aroma naturala de menta si senzatia de prospetime a cavitatii bucale.

Mod de utilizare Forever Bright Toothgel:

  • Se recomanda periaj dentar dupa fiecare masa, controale stomatologice regulate si evitarea consumarii alimentelor intre mese fara asigurarea unei igiene bucale corespunzatoare.

Mod de prezentare:

  • 130 grame

Forever Bright Toothgel pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.