Forever Bee Honey

Forever Bee Honey

  • Recipient practic, usor de manevrat, cu tenta fumurie pentru a preveni deteriorarea calitatii nutrientilor sub actiunea luminii solare
  • Forever Bee Honey este bogat in carbohidrati. De asemenea, contine minerale precum calciul si fosforul
  • Mierea Forever Bee Honey este si un indulcitor natural, usor asimilabil

Inca din antichitate, mierea a fost venerata pentru calitatile ei nutritive. Acest nectar nu este doar dulce, ci are şi efecte benefice in mentinerea sanatatii. Considera-l un dar al albinelor, pentru tine. Savureaza Forever Bee Honey ca sursa naturala de energie, impreuna cu Aloe Blossom Herbal Tea sau pur şi simplu cu lingura – alegerea iti apartine!

Forever Bee Honey
Forever Bee Honey

Forever Living Products garanteaza ca intreaga sa gama de produse apicole este 100% naturala, inclusiv Forever Bee Honey, care este in acelasi timp si un indulcitor cu un gust delicios, deosebit de bogat in calorii (circa 70 de calorii / lingurita). Mierea este usor de asimilat, bogata in minerale si hidrati de carbon, reprezentand o sursa de energie ce poate fi pusa foarte rapid la dispozitia organismului atunci cand situatia o cere. ATENTIE: NU folositi mierea pentru a indulci lichide fierbinti, pentru ca la temperaturi de peste 40 grade Celsius sunt degradate in mod ireversibil toate proprietatile sale curative.

Mod de administrare Forever Bee Honey:

  • Poate fi consumata ca atare sau ca indulcitor natural al alimentelor, 1 – 2 lingurite inainte de mese

Mod de prezentare:

  • 500 grame

Forever Bee Honey pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.