Forever Aloe Sunscreen

Forever Aloe Sunscreen

  • Aloe Sunscreen ofera protectie SPF30 împotriva razelor UVA si UVB
  • Oxidul de zinc regasit in Aloe Sunscreen creeaza o bariera naturala superioara de protectie solara
  • Aloe vera si vitamina E combinate in formula produsului Aloe Sunscreen calmeaza si hidrateaza in acelasi timp
  • Aloe Sunscreen ofera rezistenta la apa pana la 80 de minute

Forever Aloe Sunscreen – bucura-te de plaja fara a lasa razele daunatoare ale soarelui sa-ti afecteze pielea. Indiferent ca esti la plaja sau te pregatesti pentru o zi in parc, Aloe Sunscreen este ideala pentru intreaga familie.

Forever Aloe Sunscreen
Forever Aloe Sunscreen

Bucura-te de soare fara a lasa razele sale nocive sa-ti afecteze pielea. Aloe Sunscreen protejeaza intreaga familie cu un amestec inovator de agenti de protectie solara, rezistent la apa si avand spectru larg SPF 30, ce actioneaza atat impotriva razelor UVA, cat si a razelor UVB. Insa nu doar tehnologia avansata de blocare a radiatiilor solare face din Aloe Sunscreen un produs puternic. Aloe vera pura hraneste pielea, mentine hidratarea si are efecte calmante.

Protectie cu spectru complet, ce mentine hidratarea si calmeaza pielea

Cu Aloe Sunscreen poti merge oriunde straluceste soarele, datorita spectrului larg SPF 30, care te protejeaza atat impotriva razelor UVA, cat si a celor UVB. Razele de tip UVA reprezinta pana la 95% din radiatiile care ating pamantul. Aceste raze penetreaza pielea in profunzime si joaca un rol major in imbatranire ei.

Razele de tip UVB afecteaza mai mult straturile superficiale ale pielii, cauzand inrosire si arsuri. Efectele acestor raze sunt si mai nocive in combinatie cu altitudinea inalta, suprafetele care reflecta lumina, zapada si gheata, in unele situatii dubland expunerea la soare.

Aloe Sunscreen contine un amestec revolutionar care include oxid natural de zinc non-nano particule, printr-o tehnologie avansata. Se aplica usor, asigura protectie ridicata si nu lasa senzatia de piele grasa sau incarcata.

Insa nu doar tehnologia avansata de blocare a razelor soarelui face din Aloe Sunscreen un produs atat de puternic. Aloe vera pura de pe plantatiile noastre hraneste pielea, mentine hidratarea si calmeaza. Folosim doar gelul de cea mai buna calitate din interiorul frunzei de aloe pentru a calma si a proteja pielea. Si am imbogatit scutul de protectie a pielii cu vitamina E, care combate efectele nocive ale radicalilor liberi, catifeleaza si patrunde in straturile profunde ale pielii, pentru si mai multa hidratare.

Aloe Sunscreen este rezistent la apa pentru 80 de minute. Fii complet protejat aplicand generos si regulat atunci cand iesi la soare. Fie ca alegi sa urci pe varfuri de munte, sa mergi la plaja sau la un gratar cu prietenii, bucura-te de soare cu increderea ca Aloe Sunscreen iti protejeaza intreaga familie.

Mod de utilizare Forever Aloe Sunscreen:

  • Aloe Sunscreen asigura o intensa protectie UVA & UVB impotriva arsurilor solare. Aplicati pe tot corpul o cantitate generoasa de Aloe Sunscreen cu 15 – 30 de minute inainte de expunerea la soare sau ori de cate ori este nevoie. Reaplicati frecvent pentru a mentine pielea protejata, mai ales daca transpirati, inotati sau va ștergeti cu prosopul;
  • In medie, pentru corpul unui adult sunt necesari circa 30 ml (aproximativ 36 grame). Reducerea acestei cantitati scade semnificativ nivelul protectiei solare. Insa, chiar prin folosirea unor produse pentru protectie solara, nimeni nu trebuie sa se expuna prea mult timp la soare, iar sugarii și copiii mici trebuie feriti de actiunea directa a soarelui. Supraexpunerea la soare constituie o amenintare grava la adresa sanatatii.

Mod de prezentare:

  • 118 ml

Forever Aloe Sunscreen pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.