Forever Aloe Scrub

Forever Aloe Scrub

  • Exfoliant natural pentru fata si corp
  • Pregateste epiderma pentru aplicarea produselor cu actiune hidratanta
  • Actiune de exfoliere delicata, ce permite utilizarea zilnica

Forever Aloe Scrub. Spre deosebire de alte produse similare, care folosesc ingrediente foarte abrazive precum seminte zdrobite, samburi de fructe sau mici particule din plastic, noi utilizam microsfere solide din ulei de jojoba, care actioneaza prin masaj delicat asupra tenului.

Forever Aloe Scrub
Forever Aloe Scrub

Astfel indeparteaza celulele moarte si evidentiaza un ten regenerat, radios. Atat de delicat incat il poti folosi zilnic, acest scrub inlatura reziduurile care blocheaza porii si reda pielii aspectul catifelat.

Ingredientele naturale prezente in compozitia produsului Aloe Scrub contribuie la ameliorarea procesului de reinnoire a celulelor, protejand in acelasi timp epiderma in comparatie cu alte exfoliante sintetice ce prezinta si actiuni deshidratante. De aici se poate trage concluzia ca Aloe Scrub este ideal pentru e exfoliere delicata a celulelor moarte, dar si a resturilor de celule moarte care astupa porii. Folosind Aloe Scrub, chiar si in cazurile tenurilor terne, acestea vor capata un aspect, radios si luminos.

Mod de utilizare Forever Aloe Scrub:

  • Produsul se aplica pe epiderma umezita in prealabil, dupa care se maseaza usor, timp de 2-3 minute. Se recomanda sa se evite zona ochilor, iar indepartarea resturilor de crema se face prin clatire din abundenta cu apa, si se usuca prin tamponare cu un prosop moale si curat.

Mod de prezentare:

  • 99 grame

Forever Aloe Scrub pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.