Forever Aloe MPD 2x Ultra

Forever Aloe MPD 2x Ultra

  • Forever Aloe MPD 2x Ultra – detergent universal concentrat cu aloe vera
  • Forever Aloe MPD 2x Ultra NU contine fosfor
  • Actiune delicata, protejeaza mainile, nu degradeaza hainele
  • Prietenos cu mediul, datorita ingredientelor biodegradabile

Forever Aloe MPD 2x Ultra este un detergent biodegradabil concentrat, cu multiple intrebuintari. Este ideal atat pentru spalarea rufelor, cat si pentru curatarea pardoselilor, a bailor, gresiei si faiantei, a covoarelor si chiar a vaselor. Formula sa este extrem de concentrata, de aceea e nevoie uneori de numai cateva picaturi pentru a duce treaba la bun sfarsit. Nu contine fosfor si este biodegradabil.

Forever Aloe MPD 2x Ultra
Forever Aloe MPD 2x Ultra

Forever Aloe MPD 2X are in centrul formulei sale aloe vera. Acest lucru il face un detergent sigur, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru mediul inconjurator. Pentru ca zi de zi folositi diversi detergenti, se dovedeste a fi si mult mai comod, dar si mai economic sa utilizati un singur produs. El este conceput pentru a curata deopotriva atat vesela, lenjeria, obiectele sanitare, dar si pardoseala. De aici se poate concluziona ca Forever Aloe MPD 2X este un produs economic, dar in acelasi timp si foarte eficient.

Forever Aloe MPD 2X – detergent universal concentrat

Forever Aloe MPD 2X se prezinta sub forma lichida si concentrata. Produsul creat de catre Forever Living Products are multiple intrebuintari. Enumeram realizarea curateniei in casa (covoare, pardoseli, obiecte sanitare…), dar si pentru spalarea lenjeriei de exemplu. Formula Forever Aloe MPD 2X este capabila sa exercite o actiune sigura pentru indepartarea impuritatilor de orice fel, a petelor si a grasimilor. In acelasi timp nu afecteaza intr-un fel sau altul suprafata obiectelor. Si pentru ca Forever Aloe MPD 2X poate sa inlocuiasca mai multe tipuri de detergenti, acesta va realiza importante economii pentru utilizatorii sai.

NU contine fosfor

Produsul Forever Aloe MPD 2X NU contine fosfor, fapt care il face prietenos cu mediul inconjurator. Daca luam in calcul alti detergenti, surfactantii cationici si cei anionici regasiti in produsul Forever Aloe MPD 2X sunt biodegradabili. Acest lucru inseamna ca produsul nu este agresiv cu mediul inconjurator. La baza produsului nu se afla o formula abraziva, iar in compozitia sa se afla gel stabilizat de aloe vera care catifeleaza hainele si mainile.

Mod de utilizare Forever Aloe MPD 2X:

  • Pentru a spala rufele se recomanda a se folosi in jur de 30 ml din produs.
  • Daca va confruntati cu pete dificile, aplicati direct pe pata putin detergent, apoi lasa sa se inmoaie;
  • Pentru curatirea obiectelor de uz casnic se folosesc aproximativ 60 de ml care se vor dilua in 4 litri de apa. Solutia rezultata se va utiliza conform dorintelor.

Mod de prezentare:

  • 946 ml.

Forever Aloe MPD 2X Ultra pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.