Forever Active Pro B

Forever Active Pro B

  • Forever Active Pro B contine 6 tipuri de bacterii benefice, pentru sustinerea florei intestinale
  • Forever Active Pro B prezinta un ambalaj unicat, ce controleaza nivelul de umiditate si protejeaza continutul capsulei
  • Potrivit si pentru vegetarieni

Cu peste 8 miliarde de probiotice in compozitie, Forever Active Pro B contine un amestec brevetat de 6 tipuri de bacterii benefice care favorizeaza sanatatea sistemului digestiv, sporesc absorbtia nutrientilor si sustin functia imunitara. Aceste tipuri de probiotice au fost selectate datorita abilitatii lor de a ajunge in intestine.

Forever Active Pro B
Forever Active Pro B

Forever Active Pro B se prezinta intr-un ambalaj unicat, care controleaza nivelul de umiditate si protejeaza bacteriile active, pentru ca tu sa te bucuri de toate beneficiile lor.

Foarte putini oameni stiu ca buna functionare a sistemului digesiv alaturi de o flora intestinala suficient dezvoltata, joaca un rol esential in pastrarea sanatatii. Alimentatia haotica, stilul de viata dezorganizat si stresul se numara printre factorii care afecteaza buna functionare a tractului gastrointestinal. Oamenii de stiinta au scos in evidenta impactul semnificativ pe care compozitia microflorei din intestine il are asupra starii generale de sanatate. In acelasi timp au aratat ca probioticele contribuie intr-un mod decisiv la stabilirea echilibrului perfect de bacterii „bune” din organism. In acest fel probioticele reusesc sa sustina si sa imbunatateasca digestia si sistemul imunitar al organismului.

Suplimentul nostru, Forever Active Pro B indeplineste cu succes toate conditiile de conformitate si se dovedeste a fi un probiotic de ultima generatie. Aceste lucruri sunt aratate de cele mai recente studii in domeniu.

Forever Active Pro B – sustine sanatatea sistemului digestiv

Forever Active Pro B contine un amestec brevetat de sase tipuri de bacterii benefice, Lactobacili si Bifidobacterii. Impreuna sustin sanatatea sistemului digestiv, sustin functia imunitara, dar sporesc si absorbtia de nutrienti. Formula produsului Forever Active Pro B contine si fibre prebiotice (fructooligozaharidele). Ele sunt esentiale in sustinerea, depozitarea si transportarea probioticelor in intestine. Fibrele contribuie la fermentarea bifidobacteriei si lactobacilului.

Un alt lucru remarcabil despre Forever Active Pro B este si faptul ca nu contine urme de soia sau alergeni. Fiecare capsula este vegetala. Fiecare comprimat are un mod de fabricatie unic, inghet (criogenare), care furnizeaza efecte maxime ale tulpinilor in organism.

Forever Active Pro B este simplu de administrat, nu aveti nevoie decat de un singur comprimat pe zi si nu necesita refrigerare. Consumat impreuna cu Forever Aloe Vera Gel, se creeaza combinatia ideala pentru un sistem digestiv sanatos in fiecare zi si pentru niveluri maxime de energie in atingerea obiectivelor tale.

Mod de administrare Forever Active Pro B:

  • A se consuma cate o capsula zilnic, cu apa, înainte cu 30 de minute de masa;
  • A nu se mesteca sau zdrobi.

Mod de prezentare:

  • 30 capsule

Forever Active Pro B pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.