Forever Active Boost X

Forever Active Boost X

  • Forever Active Boost X inseamna zero calorii, zero zahar si zero carbohidrati
  • FAB X este alegerea perfecta atunci cand ai nevoie de un imbold rapid de energie
Forever Active Boost X
Forever Active Boost X

Cu o aroma naturala, subtila, de merisoare delicioase, Forever Active Boost X iti da energia de care ai nevoie. Face acest lucru fara calorii, zahar sau carbohidrati. Este imbogatit cu vitamine, aminoacizi si electroliti, pentru un efect energizant imediat, dar si pe termen lung. Aceasta bautura contine Eleuterococcus senticosus, cunoscut si folosit de sute de ani pentru stimularea energiei.

Forever Active Boost X o foarte sanatoasa alternativa pentru aceia dintre noi care prefera sa consume bauturi energizante. Forever Active Boost X se remarca prin extraordinarul sau continut de electroliti si aminoacizi, vitamine. In acelasi timp are zero calorii, zero carbohidrati si zero zahar.

Forever Active Boost X – zero zahar, zero calorii

Stim cu totii ca adesea se intampla sa ne dorim sa avem mai multa energie pentru realizarea scopurilor pe care ni le-am propus, timpul fiind de departe cea mai importanta resursa de care dispunem. In acest sens, un nivel al energiei satisfacator, ne poate ajuta sa ducem la bun sfarsit tot ceea ce ne-am propus. Tocmai in acest scop a fost creat si conceput Forever Active Boost X, dar si pentru a va ajuta sa va mentineti sanatosi si in forma, bucurandu-va pe parcusrsul zilei de gustul grozav si beneficiile cu care produsele Forever Living Products v-au obisnuit.

Ingredientul pricipal al produsului este guarana, responsabil in cea mai mare parte de energia furnizata de produs, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

Pentru ca noi toti avem nevoie de un plus de energie din cand in cand, Forever Active Boost X este alternativa cea mai sanatoasa pe care o avem la dispozitie.

Mod de administrare Forever Active Boost X:

  • A se agita usor inainte de folosire;
  • Se va consuma o singura cutie in fiecare zi, preferabil dupa racire.

Mod de prezentare:

  • 250 ml

Forever Active Boost X pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.