Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly

  • Aloe Vera Gelly contribuie la calmarea rapida a leziunilor cutanate minore
  • NU pateaza hainele
  • Aloe Vera Gelly este indispensabila in orice trusa de prim-ajutor

Daca pielea ta necesita extraingrijire, Aloe Vera Gelly este alegerea perfecta. Identic cu sucul obţinut direct din frunza de aloe, gelul nostru stabilizat de Aloe vera lubrifiaza pielea sensibila. Este ideal in orice baie si in trusa de prim-ajutor, fiind recomandat in calmarea iritatiilor minore ale pielii. Te vei bucura de o senzatie de confort imediat dupa aplicare.

Aloe Vera Gelly
Aloe Vera Gelly

Crema Aloe Vera Gelly se va aplica intr-o cantitate suficienta pe regiunea care necesita refacere, calmarea unor iritatii, hidratare, sau refacerea catifelarii initiale. Aloe Vera Gelly poate fi folosita oricand, pentru ca nu pateaza hainele, poate patrunde foarte repede in piele, prezentandu-se sub forma unui gel translucid. Contine o mare cantitate de agenti de umectare si hidratare. Pentru ca aloe vera a fost folosita de-a lungul timpului pentru acordarea primului ajutor si pentru rezolvarea unor rani minore, Forever Living Products a conceput produsul Aloe Vera Gelly sub forma unui gel cu aplicare topica, ce se absoarbe complet, avand actiune hidratanta, cicatrizanta si calmanta.

Aloe Vera Gelly calmeaza rapid leziunile cutanate minore

De-a lungul timpului s-au obtinut rezultate satisfacatoare prin utilizarea produsului Aloe Vera Gelly in probleme legate de arsuri, diverse leziuni cutanate minore, arsuri solare, etc… Gelul translucind sub care se prezinta Aloe Vera Gelly poseda proprietati antiinflamatorii, calmante si de combatere a infectiilor. Este utilizat de catre fizioterapeuti pentru ultrasonoterapie si de catre hair-stylisti pentru protejarea scalpului. Cum ar fi de exemplu inainte de efectuarea unor ondulatii permanente sau a vopsirilor. Oriunde v-ati afla, fie ca sunteti acasa, sau plecati in vacanta, Aloe Vera Gelly este utila in orice trusa de prim-ajutor, indentificandu-se ca un adevarat tovaras pentru pielea care are nevoie de o ingrijirea foarte atenta.

Mod de utilizare Aloe Vera Gelly:

  • Se va aplica crema Aloe Vera Gelly pe zona afectata, numai dupa ce pielea a fost curatata in prealabil.

Mod de prezentare:

  • 118 ml

Aloe Vera Gelly pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.