Aloe MSM Gel

Aloe MSM Gel

  • Aloe MSM Gel se prezeinta sub forma unui gel transparent care nu pateaza
  • Ingredientele regasite in Aloe MSM Gel sunt capabile sa ofere alinarea durerilor oricand este nevoie
  • Aloe MSM Gel contine gel stabilizat de aloe vera

MSM-ul (metil-sulfonil-metanul) este un compus organic cu sulf si a treia cea mai abundenta substanta din organismul nostru. L-am combinat cu gel de aloe vera pur, stabilizat, impreuna cu vitamina E, intr-un gel cu proprietati calmante. Aloe MSM Gel contine extract din frunze de rozmarin, ce are proprietatea de a mentine hidratarea pielii. Se absoarbe rapid in piele, este usor de aplicat, dar e greu sa renunti la el odata ce ai experimentat efectele sale benefice.

Aloe MSM Gel
Aloe MSM Gel

Atunci cand durerile articulare va dau batai de cap, suntem convinsi ca vreti sa scapati rapid de acesta si de aceea va oferim Aloe MSM Gel. MSM nu este altceva decat abrevierea de la Metil-Sulfonil-Metan, sub forma sulfului organic de care am mentionat anterior, acesta la randul sau fiind prezent in cele mai multe organisme vii. In ordinea importantei in cadrul organsimului, sulful ocupa locul trei si este extrem de important pentru cartilaje, dar si pentru tesutul conjunctul, care la randul sau intra in compunerea articulatiilor.

Celalalt ingredient major prezent in produsul Aloe MSM Gel este gelul stabilizat de loe vera, si el cu multiple proprietati menite a ajuta la buna functionare a articulatiilor. Aloe MSM Gel combina cele doua elemente expuse anterior cu alte extracte vegetale renumite si ele pentru proprietatile lor in protejarea articulatiilor.

Mod de utilizare Aloe MSM Gel:

  • Se va aplica un strat generos de crema pe zona afectata de durere. Apoi se va face un masaj pana cand aceasta patrunde in intregime in piele. Aplicarea produsului se face ori de cate ori este nevoie;
  • Se va evita intrarea in contact a cremei cu ochii. Daca acest contact se produce accidental recomandam ca timp de cateva minute sa va clatiti ochii cu apa din abundenta. Se va efectua si un consult de specialitate.
  • Pentru rezultate mai bune se poate folosi impreuna cu Aloe Heat Lotion.

Mod de prezentare:

  • 118 ml

Aloe MSM Gel pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.