Aloe Lips

Aloe Lips

  • Aloe Lips poseda o formula hidratanta
  • Efect de gloss
  • Aloe Lips poate fi folosit in orice anotimp

Aloe Lips – un balsam aflat mereu in serviciul si la dispozitia buzelor tale! Acest produs bogat in gel de Aloe vera, jojoba si trei tipuri de ceara este ideal pentru calmarea, hidratarea si catifelarea buzelor crapate si uscate.

Aloe Lips
Aloe Lips

Rezistentul Lips de la Forever include si miristat de miristil, un agent cu efect emolient. Buzele tale vor fi sanatoase si vor capata aspectul seducator pe care-l merita.

Forever Aloe Lips se remarca prin formula sa hidratanta

Forever Aloe Lips este un produs Forever Living Products Romania destinat protejarii buzelor, pentru ca multiplele proprietati detinute de aloe vera sunt ideale si pentru ingrijirea buzelor. Balsamul de buze Aloe Lips reuneste intr-un singur produs proprietatile aloei vera, ale uleiului de jojoba si ale cerii de albine, rezultand unul dintre cele mai performante produse de pe piata destinat ingrijirii buzelor in orice anotimp al anului. Aloe Lips este ideal pentru hidratarea buzelor crapate si uscate, inmuindu-le si netezindu-le in acelasi timp.

Oriunde va veti petrece timpul liber, fie pe plaja unei mari insorite, fie pe o partie de schi la munte, Aloe Lips trebuie sa fie la indemana dumneavoastra, si pentru ca este usor de transportat si foarte comod in utilizare, datorita unui aspect foarte practic si unor dimensiuni reduse.

S-ar putea spune ca daca ati putea cere parerea buzelor, ele cu siguranta ar spune: “Aloe Lips!”.

Mod de utilizare Aloe Lips:

  • Aloe Lips se va folosit atat pentru emolierea buzelor dar si pentru hidratarea acestora, pentru prevenirea aspririi si uscarii acestora atunci cand conditiile climatice sunt extreme.

Mod de prezentare:

  • 4,25 grame

Aloe Lips pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.