Aloe Jojoba Shampoo

Aloe Jojoba Shampoo

  • Aloe Jojoba Shampoo este samponul din aloe vera ideal pentru toate tipurile de par
  • Samponul Aloe Jojoba Shampoo poseda un pH echilibrat
  • Samponul NU contine sulfati
  • Cele 3 uleiuri naturale din formula Aloe Jojoba Shampoo calmeaza scalpul

Aloe Jojoba Shampoo – O formula noua! In loc sa se bazeze exclusiv pe agentii spumanti artificiali, ingredientul nostru preferat, gelul de aloe, contine saponine naturale care ajuta la crearea unei spume delicate. Jojoba ofera un efect de keratinizare care stimuleaza culoarea si stralucirea naturala a parului. Aceste ingrediente indeparteaza reziduurile de grasime de pe par si in acelasi timp calmeaza scalpul.

Aloe Jojoba Shampoo
Aloe Jojoba Shampoo

Formula perfecta pentru toate tipurile de par, cu ingrediente extrem de puternice! In loc sa ne bazam exclusiv pe agentii spumanti artificiali, ne-am concentrat pe ingredientul nostru preferat: aloe vera, ce contine saponine naturale, care produc o spuma delicata.

Aloe Jojoba Shampoo – aloe vera si ulei de jojoba pentru ingrijirea parului

O alta vedeta a acestei formule este jojoba, care confera parului un efect de cheratinizare, punandu-i in evidenta culoarea si stralucirea naturala. Stim ca ingrijirea scalpului este la fel de importanta ca ingrijirea parului, de aceea ne mandrim ca Aloe Jojoba Shampoo contine Forever Essential Oils Lavender, care ii confera o aroma placuta, confera stralucire parului si sustine sanatatea scalpului.

Ultimul ulei din formula Aloe Jojoba Shampoo este unul extrem de bogat. Uleiul de macese este singurul ulei vegetal care contine vitamina A, plus cantitati importante de vitamina C. Uleiul de macese ajuta la mentinerea hidratarii scalpului. Aceste ingrediente indeparteaza chiar si cele mai „incapatanate” urme ale produselor de styling, calmand in acelasi timp scalpul. Fii gata pentru un par usor de coafat, puternic si sanatos, care va intoarce si mai multe capete!

Mod de utilizare Aloe Jojoba Shampoo:

  • Aloe Jojoba Shampoo se va aplica pe parul umed, masandu-se intr-un mod delicat pentru a forma o spuma abundenta, dar si pentru stimularea scalpului. Dupa acest pas, se va clati cu apa din abundenta. Acest proces se va repeta daca este nevoie pentru a avea un par perfect curat.

Mod de prezentare:

  • 296 ml

Aloe Jojoba Shampoo pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.