Aloe Jojoba Conditioner

Aloe Jojoba Conditioner

  • Balsamul de par Aloe Jojoba Conditioner poseda un pH echilibrat
  • Aloe Jojoba Conditioner contine o formula usoara
  • Contine o combinatie de patru uleiuri: jojoba, floarea-soarelui, macadamia si lavanda

Aloe Jojoba Conditioner – Formulele de obtinere a produselor evolueaza in acelasi ritm in care o face stiinta astazi. Am reconceput formula veche a balsamului pentru a o face sa fie in sinergie cu Aloe Jojoba Shampoo. Acest balsam este fortifiat cu complexul de vitamine B, macadamia si jojoba. Impreuna ofera stralucire parului si il fac mai usor de coafat.

Aloe Jojoba Conditioner
Aloe Jojoba Conditioner

Stiinta continua sa evolueze, la fel si formulele produselor noastre. Aloe Jojoba Conditioner actioneaza sinergic cu Aloe Jojoba Shampoo, fiind imbogatit cu vitaminele din complexul B, ulei de macadamia si ulei de jojoba, precum si cu Forever Essential Oils Lavender, care confera un plus de stralucire parului si are efect de calmare asupra scalpului.

Aloe Jojoba Conditioner – balsam de par din aloe vera si ulei de jojoba

Jojoba este apreciata de secole pentru proprietatile sale intens hidratante, insa noi nu ne-am oprit aici. Am adaugat si ulei de macadamia, un emolient excelent, bogat in acizi grasi nesaturati, chiar mai mult decat uleiul de masline, ideal atat pentru par, cat si pentru scalp.

Uleiul nostru de lavanda, extras din surse pure din Bulgaria, mentine sanatatea parului si ii sporeste stralucirea.

Nu in ultimul rand, uleiul de floarea-soarelui intregeste „echipa” fabuloasa celor patru uleiuri si protejeaza eficient scalpul, datorita continutului bogat de acid linoleic, care creeaza o bariera de protectie la nivelul pielii capului, mentinandu-i hidratarea optima.

Pe langa faptul ca acorda o atentie deosebita scalpului, formula bogata in uleiuri si cu pH echilibrat a Aloe Jojoba Conditioner amelioreaza aspectul firelor despicate. Suficient de puternic pentru a lasa parul moale, stralucitor si mai usor de coafat ca niciodata, dar in acelasi timp suficient de usor pentru a nu lasa senzatia de par incarcat dupa utilizare.

Mod de utilizare Aloe Jojoba Conditioner:

  • Dupa ce v-ati spalat parul cu samponul dumneavoastra preferat, speram ca acesta este Aloe Jojoba Shampoo, se va folosi Aloe Jojoba Conditioner prin masarea parului, dupa care se lasa sa actioneze timp de circa trei minute;
  • Dupa clatirea parului se va proceda la uscarea si aranjarea parului dupa propria dorinta.

Mod de prezentare:

  • 296 ml

Aloe Jojoba Conditioner pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.