Deodorant Forever

Aloe Ever-Shield Deodorant

  • Deodorantul Forever NU contine saruri de aluminiu
  • Aloe Ever-Shield prezinta o consistenta densa
  • Nu pateaza hainele
  • Aloe Ever-Shield se poate folosi imediat dupa epilare

Deodorant Forever Living. Realizat pe baza unei formule ce nu contine sarurile de aluminiu nocive existente in alte produse similare de pe piata, Aloe Ever-Shield Deodorant se aplica extrem de usor. Datorita continutului ridicat de aloe vera, poate fi aplicat direct pe piele imediat dupa epilare, fara a cauza iritatii. Sa fii protejat pe durata intregii zile iti da linistea sa te ocupi de treburile importante pentru tine. Aloe Ever-Shield are un parfum proaspat, discret.

Deodorant Forever
Deodorant Forever

Aloe Ever-Shield Deodorant Forever are un miros discret prezentandu-se sub forma unui deodorant delicat si uscat. Deodorantul previne mirosul neplacut produs de catre transpiratie ce este cauzat de anumite microorganisme ce ajung sa se descompuna la suprafata pielii. Aceasta actiune se realizeaza datorita efectului germicid al gelului de aloe vera. Aloe Ever-Shield Deodorant va protejeaza de mirosul neplacut al transpiratiei in intregul parcurs al zilei, in paralel cu reconditionarea si protejarea pielii sensibile a axilelor.

Aloe Ever-Shield Deodorant NU CONTINE deloc saruri de aluminiu. Formula sa este una prin care li se ofera oamenilor un deodorant solid pe baza de aloe vera de incredere. Este foarte eficient indiferent de presiunile zilnice la care suntem supusi datorita modului de viata, apt sa ofere prospetime si confort pe intregul parcurs al zilei. Aloe Ever-Shield Deodorant poate fi utilizat imediat dupa imbaiere sau epilare, Forever Living Products a realizat un produs care scoate in evidenta toate proprietatile benefice ale gelului de aloe vera.

Aloe Ever-Shield Deodorant este un produs discret si inodor

Deodorantul Aloe Ever-Shield Deodorant Forever se aplica foarte usor inclusiv dupa epilat, si datorita gelului de aloe vera va protejeaza impotriva mirosului neplacut al transpiratie, fara sa pateze hainele.

Poate cel mai important lucru despre Aloe Ever-Shield Deodorant Forever este faptul ca nu contine saruri de aluminiu. Acest lucru se intampla in cazul multor produse similare de pe piata, care fac ca toxinele ce sunt eliminate de obicei prin transpiratie sa fie recirculate prin organism, devenind astfel o otrava pentru acesta.

Mod de utilizare Aloe Ever-Shield Deodorant Forever:

  • A se folosi zilnic, in regiunea axilara prealabil curatata, pentru a mentine senzatia de proaspat si curat.

Mod de prezentare:

  • Deodorant solid, 92,1 grame

Aloe Ever-Shield Deodorant Forever pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.