Aloe Berry Nectar

Forever Aloe Berry Nectar

  • Merisoarele din Aloe Berry Nectar sustin sanatatea sistemului imunitar
  • Aloe Berry Nectar contine nu mai putin de 90,7% gel pur din interiorul frunzei de aloe vera
  • Ajuta la mentinerea nivelului dorit de energie
  • Forever Aloe Berry Nectar NU contine conservanti si aditivi artificiali
  • Continutul produsului favorizeaza o digestie sanatoasa
Aloe Berry Nectar
Aloe Berry Nectar

Combinatia de merisoare si mere dulci ii confera o aroma naturala deopotriva dulce si usor astringenta. Cercetarile au demonstrat ca merisoarele sunt antioxidanti de 20 de ori mai puternici decat vitamina C. Totodata, contin proantocianidine, care contribuie la protejarea sistemului urinar. Quercetina, un fitonutrient special din compozitia merelor, este si el un antioxidant puternic, care face din Forever Aloe Berry Nectar o alegere inspirata.

Aloe vera de la Forever este cultivata in soluri fertile, intr-un climat care ii permite sa se bucure de peste 2.000 de ore de soare in fiecare an. Extragem cu grija pulpa din interiorul frunzelor de aloe, pentru ca tu sa te bucuri de puterea naturii. Forever Aloe Berry Nectar este bogat in Vitamina C, care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la reducerea oboselii si extenuarii.

Aloe Berry Nectar – 90,7% gel de aloe vera

Aroma proaspata a merisoarelor se imbina cu gustul dulce al merelor pentru a transforma gelul nostru de Aloe vera intr-o bautura care nu doar favorizeaza digestia, ci este si bogata in fitonutrienti si vitamine. Forever Aloe Berry Nectar in ambalaj Tetra Pak contine 90,7% gel stabilizat de Aloe vera si sucuri naturale concentrate din fructe, care sustin sistemul imunitar si mentin energia la cote optime.

Merisoarele si merele din compozitia produsului ii confera o aroma proaspata si revigoranta. Puterea antioxidanta a merisoarelor este de 20 de ori mai mare decat a vitaminei C, iar datorita proantocianidinelor pe care le contin sustin sanatatea tractului urinar. Un fitonutrient special continut de mere, quercitina, este, de asemenea, o sursa importanta de antioxidanti.

Mod de administrare Forever Aloe Berry Nectar:

  • A se agita inainte de folosire
  • A se consuma zilnic trei portii a cate 40 ml. Amestecati fiecare portie cu 240 ml de apa sau suc.

Mod de prezentare:

  • Bidon, 1 litru

Aloe Berry Nectar pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.