Aloe Activator

Aloe Activator

  • Aloe Activator este ideal in rutina zilnica de ingrijire a tenului
  • Aloe Activator contine peste 98% gel stabilizat de Aloe vera
  • Produsul este un exceptional agent de curatare si hidratare cutanata
  • Aloe Activator improspateaza pielea, redandu-i luminozitatea

Demachiantul Aloe Activator este un agent de hidratare unic, in forma lichida, cu un continut de peste 98% gel de aloe vera. Aceasta formula simpla foloseste puterea aloei vera pentru a calma pielea si a-i conferi prospetime chiar de la prima atingere. Concentratia ridicata de aloe din aceasta formula unica face din Aloe Activator completarea ideala a rutinei zilnice de ingrijire a tenului.

Aloe Activator
Aloe Activator

Aloe Activator, un produs cu totul si cu totul exceptional contine alantoina si gel stabilizat de aloe vera. Aceasta este un factor de regenerare celulara si crestere. Un deosebit agent de hidratare, in compozitia produsului Aloe Activator se regasesc aminoacizi, enzime si polizaharide. Acesta este unul dintre motivele pentru care Aloe Activator este fluidul ideal pentru a va pregati o masca faciala cu Forever Mask Powder, cu efecte de refacere, hidratare.

Masca va indeparta celulele moarte si va evidentia straturile noi celulare, aducand tenului un aspect luminos si intinerit. pH-ul echilibrat este un alt atu al produsului Aloe Activator, usor acid (4,5), facand astfel produsul sa poata fi aplicat chiar si in jurul ochilor. Despre Aloe Activator se mai poate adauga ca este produsul cu cea mai mare concentratie de aloe vera din randul produselor Forever Living Products.

Aloe Activator – ingrijirea tenului la superlativ cu aloe vera

Demachiantul Aloe Activator este un produs polivalent. Aloe Activator este deosebit de eficient in ceea ce priveste curatarea profunda a pielii, obtinerii unui efect astringent si redarii senzatiei de prospetime. Nu este nevoie decat de un tampon de vata bine imbibat in produs.

Modul de utilizare Aloe Activator:

  • Aloe Activator se va folosi impreuna cu un tampon de vata aplicat pe zona dorita.

Mod de prezentare:

  • 130 ml

Aloe Activator pret:

  • Pentru a consulta catalogul de preturi Forever Living Products va rugam sa dati click AICI.