Forever Ginkgo Plus


Suplimente nutritive Forever Living Products

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever

Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Forever Ginkgo Plus

Forever Ginkgo Plus

Forever Ginkgo Plus

Intretineti-va creativitatea cu Ginkgo biloba, legendarul "tonic al creierului", datand de peste cinci milenii! Forever Ginkgo Plus este o combinatie unica de patru plante chinezesti. Extractului din frunze de Ginkgo biloba componentul principal, i-au fost asociate renumite ingrediente vegetale din China: Ganoderma din ciuperci Reishi, fructe de Schisandra si Fo-ti uscat.
Se cunoaste faptul ca Ginkgo este cel mai vechi arbore care a supravietuit. Acesti arbori traiesc incredibil de mult (deseori peste 1000 de ani) si sunt extrem de rezistenti fata de ciuperci si insecte. Ginkgo biloba este unul din cele mai cunoscute (accesibile) suplimente nutritive disponibile in Europa si America de Nord.
Extractul din frunze de Ginkgo biloba contine flavonoide si terpenoide care cresc rezistenta capilarelor. De asemenea, actioneaza ca antioxidant. S-a dovedit ca ginkgo imbunatateste circulatia cerebrala, ceea ce il face un remarcabil "tonic al creierului".

Modul de prezentare Forever Ginkgo Plus:

- 60 tablete/cutie.

Modul de administrare Forever Ginkgo Plus:

- A se consuma cate o tableta de doua ori pe zi

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Comenzi Forever Living on-line 24/24;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera


Produse aloe vera