Forever Garlic-Thyme


Suplimente nutritive Forever Living Products

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever

Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Forever Garlic-Thyme

Forever Garlic-Thyme

Forever Garlic-Thyme

Utilizarea usturoiului si a cimbrului in alimentatie dateaza de mii de ani. Un papirus din Egipt (1500 i.H.) enumera 22 de utilizari medicinale ale usturoiului. A sosit momentul sa le întelegem modul de actiune.
Usturoiul si cimbrul, doi antioxidanti puternici ce se gasesc în Forever Garlic-Thyme, au fost combinati cu scopul de a crea o arma puternica pentru mentinerea sanatatii. Când usturoiul este taiat sau zdrobit, enzimele intra în actiune, producând un agent puternic. Studii au aratat ca ceilalti compusi ai usturoiului sprijina procesele metabolice de transformare a lipidelor în energie si apara organismul fata de radicalii liberi.
Aceste capsule gelatinoase inodore mai contin ajoene si lecitina care emulsioneaza lipidele. S-a dovedit, de asemenea, ca si compusii cu sulf au efecte benefice. Usturoiul mai contine germaniu, un microelement despre care se presupune ca stimuleaza sistemul imunitar si seleniu, un microelement antioxidant.
Cimbrul contine antioxidantii tanin, fenol si timol. Alte substante nutritive existente în Forever Garlic-Thyme sunt potasiul, calciul, magneziul, vitaminele B si C.

Modul de prezentare Forever Garlic-Thyme:

- 100 capsule gelatinoase moi.

Modul de administrare Forever Garlic-Thyme:

- A se consuma o capsula la fiecare masa.

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Comenzi Forever Living on-line 24/24;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera


Produse aloe vera