Forever Active Pro-B


Suplimente nutritive Forever Living Products

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever

Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Forever Active Pro-B

Forever Active Pro-B

Forever Active Pro-B

Microbii sunt microorganisme vii care exista in corpul uman si joaca un rol in starea generala de sanatate. In timp ce unii microbi sunt daunatori, exista si unele specii care sunt benefice pentru organism. Aceste "bacterii bune" sunt numite "probiotice". Termenul provine din limba greaca si inseamna "pentru viata". Forever Living Products recunoaste rolul important pe care il au microbii benefici pentru sanatatea omului, precum si nevoia de a suplimenta aceasta cantitate prin intermediul terapiei cu probiotice. Creat pentru a promova un sistem digestiv sanatos, Forever Active Pro-B - sub forma unor capsule mici, usor de inghitit, ajuta la combaterea dezechilibrelor create de hrana neadecvata si stilul de viata, care pot conduce la o scadere a numarului probioticelor naturale din organism. Forever Active Pro-B actioneaza in principal la nivelul colonului, unde ajuta la procesul de digestie si la eliberarea substantelor nutritive in vederea absorbtiei. De asemenea, contribuie intr-un mod pozitiv la procesul de crestere si dezvoltare, prin mentinerea echilibrului si sanatatii organismului.
Intrucat probioticele sunt destul de fragile, Forever Active Pro-B se bazeaza pe o tehnologie de incapsulare exclusiva, patentata, care le protejeaza si elibereaza combinatia unica de sase tipuri de microbi numai dupa ce acestia ajung la destinatia dorita din intestinul gros. Probioticele din compozitia produsului Forever Active Pro-B provin din Lactobacillus si Bifidobacterium genera;

Varietatile sunt urmatoarele:
- Lactobacillus Acidophilus - inhiba organismele nedorite si ajuta la prevenirea multiplicarii si colonizarii lor.
- Bifidobacterium Longum - neutralizeaza bacteriile daunatoare pentru a ajuta la reducerea frecventei afectiunilor gastrointestinale.
- Bifidobacterium Lactis - ajuta la scaderea pH-ului organismului si inhiba cresterea bacteriilor nocive.
- Lactobacillus Rhamnosus - ajuta la protejarea tractului intestinal, astfel încât microorganismele nedorite sa nu aiba conditii propice de dezvoltare.
- Lactobacillus Bulgaricus - ajuta la mentinerea curateniei si echilibrului intestinului subtire.
- Lactobacillus Plantarum - conserva substantele nutritive cheie, vitaminele si antioxidantii pentru a ajuta la contracararea efectelor substantelor nocive din hrana.

Forever Active Pro-B este singurul produs de pe piata de astazi ce contine 6 tipuri diferite de probiotice si nu necesita refrigerare. Este extraordinar ca Forever Active Pro-B actioneaza sinergic cu gelul patentat de Aloe vera produs de Forever Living Products. Aloe actioneaza ca un "prebiotic", care sustine procesul de crestere si ofera probioticelor un mediu ideal de actiune. Deci, daca scopul dumneavoastra este de a avea un sistem digestiv sanatos, de a imbunatati absorbtia substantelor nutritive sau de a ameliora functia imunitara, adaugati Forever Active Pro-B la cura dumneavoastra zilnica de suplimente nutritive.

Modul de prezentare Forever Active Pro-B:

- 30 capsule

Modul de administrare Forever Active Pro-B:

- A se consuma cate o capsula zilnic, cu apa, inainte de masa sau la 2 ore dupa masa. A nu se mesteca sau zdrobi.

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Comenzi Forever Living on-line 24/24;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera


Produse aloe vera