Forever Arctic Sea Omega 3


Suplimente nutritive Forever Living Products
Aloe Vera Afacerea FLP

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Pret distribuitor

Pret distribuitor

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Produse Forever noi

Produse Forever noi

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

 

Arctic Sea Omega 3


Arctic Sea Omega 3 - Cod 039

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraDoresc mai multe informatii despre Arctic Sea Omega 3

Forever Arctic-Sea Omega 3Forever Arctic Sea Omega 3. Un set de nutritivi vitali, necesari unui organism sanatos, sunt acizii grasi. Au mai multe functii, inclusiv aceea de constructie a membranelor celulare. Organismul îi foloseste, de asemenea, la constituirea tesutului adipos sau subcutanat, necesar în cantitati adecvate pentru a acoperi si proteja organele interne si a ne proteja de temperaturi scazute. Dar nu toti acizii grasi sunt benefici.

Diverse observatii i-au determinat pe nutritionistii firmei Forever Living Products sa conceapa Forever Arctic-Sea Omega-3, obtinut din ulei de peste marin si ulei de masline.

In urma unor cercetari clinice indelungate, acizii grasi Omega-3 care se gasesc in pestele de apa rece de mare adancime, pot oferi numeroase efecte benefice sanatatii.

Omega-3, un grup de acizi grasi polinesaturati, sunt esentiali deoarece nu pot fi produsi de catre organism si ca urmare trebuie introdusi in organism prin alimente.

Cu circa 30 de ani in urma, unii cercetatori au dovedit rolul unor acizi grasi nesaturati care se gasesc in masline, cunoscuti sub numele de Omega-9. Acestia sunt de preferat in locul grasimilor animale saturate.

Fiecare capsula contine 225 mg EPA (acid docosahexanoic(acid gras omega-3)) si cate 150 mg DHA (- acid docosahexanoic(acid gras omega-3)) si acid oleic.

Mod de administrare:

- Pentru adulti, 2-3 capsule pe zi in timpul meselor.

Contine:

- 60 capsule gelatinoase moi

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Principii active - Omega 3, Omega 9, Vitamina E
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera