Forever Absorbent-C


Suplimente nutritive Forever Living Products
Aloe Vera Afacerea FLP

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Pret distribuitor

Pret distribuitor

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Produse Forever noi

Produse Forever noi

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

 

Forever Absorbent-C


Forever Absorbent-C - Cod 048

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraDoresc mai multe informatii despre Forever Absorbent-C

Forever Absorbent-CForever Absorbent-C. Aportul zilnic de vitamina C a fost mereu asociat cu sanatatea. Stiinta ne ofera azi o lista intreaga cu binefacerile pe care le ofera cea mai faimoasa vitamina.
- Este un antioxidant puternic, facand parte din sistemul de aparare al organismului fata de efectele nocive ale radicalilor liberi.
- Este un supliment benefic pielii, deoarece contribuie la formarea de colagen intercelular.
- Este necesar pentru mentinerea integritatii tesutului conjunctiv.

Vitamina C este hidrosolubila. Intrucat oamenii, ca si unele animale, nu au capacitatea de a produce propria vitamina C, ea trebuie luata din hrana, bauturi si suplimente, cum ar fi Forever Absorbent-C.
Necesarul unui anumit nivel de vitamina C este foarte evident. Cercetarile arata ca o tigara distruge 25 mg vitamina C. Stresul, medicamentele si factorii poluanti din mediul inconjurator saracesc organismul de aceasta vitamina. Urmarile deficientei sunt capilare fragile, sparte si sangerarea gingiilor. Pentru a fi siguri ca cele 60 mg vitamina C dintr-o tableta sunt absorbite complet, am combinat vitamina C cu 500 mg tarate de ovaz, ce contin fibre vegetale cu solubilitate crescuta.

Cercetarile arata, de asemenea, ca fibrele solubile contribuie la mentinerea nivelului de energie normal. Absorbent-C cu tarate de ovaz este un supliment nutritiv extraordinar. Produsul combina doua substante nutritive vitale. Compozitia matricei, elaborata printr-un procedeu unic, reprezinta, de fapt, un sistem de eliberare eficienta a vitaminei, prin care organismul poate sa dispuna de intreaga cantitate de vitamina C din tableta. Aportul zilnic de Absorbent-C este foarte important pentru mentinerea sanatatii.

Contine:

- 100 tablete(fiecare continand 60 mg vitamina C)

Mod de utilizare:

- A se consuma cate o tableta de trei ori pe zi

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera