Sonya Aloe Refreshing Toner


Aloe Vera Sonya Daily Skincare Kit

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever

Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Sonya Aloe Refreshing Toner


Sonya Aloe Refreshing Toner - Cod 279

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraDoresc mai multe informatii despre Sonya Aloe Refreshing Toner

Sonya Aloe Refreshing TonerSonya Aloe Refreshing Toner contine extract de ceai alb si agenti de hidratare vitali pentru mentinerea sanatatii pielii tale.

Ingrediente:
Aloe barbadensis gel (gel stabilizat de Aloe vera), apa, glicerina, metil glucet-20, sorbitol, hialuronat de sodiu, ceara de jojoba, esteri PEG-120, sodiu lactat, beta-glucan, extract din frunza de Camellia Sinesis (ceai alb), extract din fruct de Cucumis Sativus (castravete), alantoina, 1,2-hexanediol, caprilil glicol, tropolon, PEG-40 ulei de castor hidrogenat, tridecet-9, acid citric, EDTA disodic, parfum.

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Comenzi Forever Living on-line 24/24;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera


Produse aloe vera