Forever Aloe Bits N'Peaches


Forever Bits n'Peaches

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Forever Aloe Peaches


Forever Forever Aloe Peaches

- Cod 777

Aloe Vera - Produse Forever Living ProductsSunt interesat de Forever Aloe Peaches

Forever Aloe PeachesForever Forever Aloe Peaches. Produsul poseda un gust extrem de placut si ne bucura cu toate calitatile gelului stabilizat de Aloe vera. Contine fragmente de Aloe Vera si suc de piersici bine coapte. Un preparat savuros! De mii de ani, oamenii din intreaga lume au intrebuintat Aloe Vera pentru mentinerea sanatatii. Prin adaos de piersici, gelul de aloe vera primeste carotenoide si devine mai valoros, deoarece acestea au rol antioxidant si reprezinta sursa de vitamina A, indispensabila sistemului imunitar.
Forever Aloe Peaches contine multe ingrediente importante pentru sanatate, fiind cu adevarat o bautura cu gust excelent, mai ales daca se adauga suc de fructe si gheata! Bucurati-va de gustul delicios pe care natura il ofera cu marinimie, in orice moment al zilei!

INFORMATII NUTRITIVE

Contine suc integral de Aloe Vera cu aroma de piersici.
Kcal 100
Lipide totale: 0 g (necesar zilnic: 0%)
Sodiu: 70 mg (necesar zilnic: 3%)
Total carbohidrati: 24 g (necesar zilnic: 8%)
Zaharuri: 18 g (necesar zilnic: 0%)
Proteine: 0 g (necesar zilnic: 0%)
* Necesarul zilnic (%) este stabilit pentru o dieta de 2000 kcal/zi.

• Contine Gel stabilizat Aloe vera
• Contine fragmente de pulpa Aloe vera
• Sucul de piersici este o sursa de antioxidanti si de vitamina A

Contine:

- 1 litru

Mod de administrare:

- A se agita inainte de folosire. A se pastra la frigider dupa desigilare. - A se consuma 60-80 ml, de 1-2 ori pe zi

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online
Principii active - Gel stabilizat aloe vera, Calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc, Vitamina A, Vitamina B1, Vitamina B2, Vitamina PP, acid pantotenic, Vitamina B6, Vitamina B8, acid folic, Vitamina B12, Vitamina C, Vitamina D, Vitamina E, fructoza
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera