Aloe Vera Gel


Aloe Vera Gel Drinks Products

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Produse Forever noi

Produse Forever noi

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Aloe Vera Gel Forever


Aloe Vera Gel - Cod 015

Aloe Vera - Produse Forever Living ProductsDoresc mai multe informatii despre Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel. Imaginati-va ca beti dintr-o frunza de Aloe Vera din care tocmai ati taiat o felie! Direct din planta! Gelul stabilizat de Aloe Vera este cu adevarat unul din lucrurile cele mai naturale pe care le puteti avea!

Forever Aloe Vera Gel - un produs din aloe vera exceptional

Forever Aloe Vera GelMiraculoasele frunze de aloe vera contin peste 75 de factori nutritivi si peste 200 de compusi activi, dintre care enumeram: 20 minerale (printre care calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc), 18 aminoacizi (7 din cei 8 esentiali si 11 neesentiali) si 12 vitamine (A, B1, B2, PP, acid pantotenic, B6, B8, acid folic, B12, C, D, E). Acest gel de aloe vera, ce contine forma stabilizata de aloe vera - brevet inregistrat - este preferat de cei preocupati de normofunctionalitatea tubului digestiv, de echilibrarea metabolismului si de mentinerea unui nivel optim de energie.
Acest produs, Aloe Vera Gel este, de altfel, cel dintai care a primit recunoasterea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, organism care a atestat puritatea si vascozitatea gelului de aloe vera. Prezenta pulpei si a sucului obtinut din frunza de aloe vera autentifica acest dar al naturii. Poate fi consumat zilnic - ca atare sau in amestec cu suc de fructe - si ramane unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive existente.

Recomandari privind folosirea gelului de aloe vera

In scopul prevenirii aparitiei unor probleme medicale sau pentru mentinerea starii de sanatate gelul de aloe vera se poate folosi in felul urmator: 2-3 cure anual cu durata de 2-3 luni de zile. Pentru favorizarea procesului de detoxifiere este important ca in timpul curei cu gel de aloe vera sa se consume un minim 2 litri lichide pe zi (ceai, apa, supa, sucuri naturale, etc.).

Mod de administrare Forever Aloe Vera Gel

- A se agita inainte de folosire.
- Se vor consuma 60 - 80 ml, de 1-2 ori pe zi.

Continut Aloe Vera Gel: 1 litru.

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online
Principii active - Gel stabilizat aloe vera, Calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc, Vitamina A, Vitamina B1, Vitamina B2, Vitamina PP, acid pantotenic, Vitamina B6, Vitamina B8, acid folic, Vitamina B12, Vitamina C, Vitamina D, Vitamina E
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera