Aloe MSM Gel | Distribuitor independent Aloe Vera | Produse aloe vera | Sanatate cu aloe vera | Produse Forever Living Gel | Aloe Vera Forever | Aloe Vera Produse | Afacerea Forever Living Aloe Vera | Forever aloe vera

Ingrijirea corpului cu aloe vera
Aloe Vera Afacerea FLP

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Pret distribuitor

Pret distribuitor

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Produse Forever noi

Produse Forever noi

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Aloe Vera, prietena de nadejde - Aloe Vera Produse Forever Living Products

Aloe Vera - Produse Forever Living ProductsContacteaza-ne


Ma numesc Samson Samuel, am 19 ani si locuiesc in Deva. Am fost un copil extrem de sensibil si de aceea raceam foarte des; ma stiu luand. pastile dintotdeauna. In adolescoenta am trait permanent stresul unui ten acneic de o virulenta deosebita si am facut tot felul de tratamente cu antibiotice pentru a scapa de infectiile care dadeau un aspect neplacut fetei mele.

La terminarea soolii, la 19 ani, mi-am facut analizele medicale pentru angajare si atunci am aflat ca am candida. Am urmat tratamentul medicamentos prescris de medicul specialist. Am refacut analizele si am descoperit ca situatia se schimbase, dar in rau, caci atunci mi-a fost afectat si ficatul (la ridicare de greutati - ridic lazi cu fructe - ma doare in zona ficatului si a splinei).

Intr-o zi i-am auzit vorbind pe Liviu Rednic si pe cumnatul meu despre situatia in care ma aflam, hotarand, putin chiar peste mine, sa consum si eu produse pe baza de aloe. I-am ascultat si am inceput cu: Aloe Vera Gel - cate 20 ml dimineata si seara, Forever Active Probiotic - o capsula dimineata, ma spalam pe dinti cu Forever Bright Toothgel dimineata si seara, iar Aloe First il foloseam de cel putin 4 ori pe zi. Dupa o saptamana limba si gura deja nu-mi mai erau "incarcate". Simteam ca puteam sa-mi refac chiar atunci analizele, dar am continuat toata luna cura cu produsele pe baza de aloe. Rezultatul analizelor mele din 19.07.2005 este "absent" sau "negativ" la toate rubricile.

Cand am scris aceste randuri eram calificat la nivelul de Asistent Supervizor. Rezultatele imbucuratoare in ceea ce priveste sanatatea mea m-au determinat sa activez ca distribuitor Forever pentru a-i ajuta pe altii.

Samson Samuel
Supervizor


(revista Forever nr. 79, noiembrie 2005)


 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera