Recovering Night Creme


Ingrijirea pielii cu aloe vera
Aloe Vera Afacerea FLP

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Pret distribuitor

Pret distribuitor

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Produse Forever noi

Produse Forever noi

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

 

Recovering Night Creme


Recovering Night Creme - Cod 046

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraDoresc mai multe informatii despre Recovering Night Creme

Recovering Night Creme. Este o crema bogata in vitamine, polizaharide, agenti de hidratare, lipide naturale, gliceride extrase din germeni de grau, jojoba, ulei din sambure de caise pentru controlul calitatii filmului hidro-lipidic, hidrolizate de colagen si elastina pentru diminuarea ridurilor.

Ingrediente:

- Gel stabilizat de Aloe Vera, apa demineralizata, tocoferol (vitamina E naturala), pantenol (provitamina B5), acid ascorbic (vitamina C), alantoina, PCA sodic, propilenglicol, colagen solubil, elastina hidrolizata, lactat de sodiu, parfum.

Contine:

- 56 grame

Mod de folosire:

- Crema se etaleaza uniform cu ajutorul degetelor - in strat subtire - la nivelul fetei si partilor antero-laterale ale gatului

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera