Forever Marine Mask


Ingrijirea pielii cu aloe vera

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever

Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Forever Marine Mask

Forever Marine Mask

Forever Marine Mask

Dupa o zi de munca, plina de activitati diverse, oboseala se resimte, iar tenul este mai uscat si lipsit de stralucire. Indiscutabil, hidratarea intensa si curatirea profunda reprezinta modalitatea cea mai potrivita pentru restabilirea texturii catifelate si pentru refacerea rezervei hidrice a pielii.
Forever Marine Mask asigura concomitent curatirea profunda si normalizarea texturii tenului datorita mineralelor marine din alge (vareh) care completeaza actiunea intens hidratanta si curativa, de refacere, furnizata de: Aloe vera, miere de albine si extract de castravete.
Aceasta masca - usor de aplicat - actioneaza in profunzimea pielii pentru a revitaliza si conferi prospetime tenului.
Cu siguranta, va veti indragosti de acest produs, iar tenul dumneavoastra va recunoaste exceptionala calitate a ingredientelor din Forever Marine Mask!

Pentru obtinerea unor rezultate optime, masca se va aplica de minim 2 ori pe saptamana.

Modul de prezentare Forever Marine Mask:

- 113 grame

Modul de folosire Forever Marine Mask:

- Dupa demachiere/curatire atent efectuata se va aplica Forever Marine Mask in strat generos, pentru a acoperi in totalitate fata, pe o directie ascendenta catre exterior si in afara, evitandu-se regiunea perioculara. Dupa circa 15-20 minute necesare uscarii, masca va fi indepartata cu apa calduta, iar fata se va tampona usor cu o tesatura moale

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Comenzi Forever Living on-line 24/24;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera


Produse aloe vera