Aloe Fleur de Jouvence


Ingrijirea pielii cu aloe vera

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

 

Aloe Fleur de Jouvence


Aloe Fleur de Jouvence - Cod 041

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraDoresc mai multe informatii despre Aloe Fleur de Jouvence

 

Aloe Fleur de Jouvence. Pentru realizarea uneia dintre cele mai performante truse cosmetice cu efect reparator - revitalizant s-au folosit: gel stabilizat de Aloe Vera (de puritate maxima, hidrolizate naturale de elastina si colagen, agenti hidradanti cu efecte de exceptie, emulgatori si umectanti). Colectia Aloe Fleur de Jouvence, ambalata luxos, sub forma unei elegante casete cu oglinda interioara, este disponibila ca atare sau se vinde separat.

Mod de folosire:

- Curatire: demachere bicotidiana cu Aloe Cleanser
- Tonifiere: Improspatare bicotidiana cu Rehydrating Toner
- Aplicarea mastii Mask Powder preparate cu Aloe Activator de 2-3 ori pe saptamana
- Aplicarea cremei Recovering Night Cream
- Aplicarea emulsiei Firming Day Lotion

Nota: Desi toate produsele programului Aloe Fleur de Jouvence sunt de cea mai buna calitate continand ingrediente hipoalergenice, se impune testarea lor prealabila pe o suprafata cutanata redusa, ca in cazul oricarui produs nou.

Aloe Fleur de Jouvence contine:

- Aloe Cleanser (demachiant exfoliant)
- Rehydrating Toner (lotiune tonica hidratanta)
- Mask Powder (masca sub forma de pudra)
- Aloe Activator (factor de hidratare si curatire)
- Firming Day Lotion (emulsie de zi si baza de machiaj)
- Recovering Night Cream (crema de noapte)

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera