Mask Powder


Ingrijirea pielii cu aloe vera
Aloe Vera Afacerea FLP

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Pret distribuitor

Pret distribuitor

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Produse Forever noi

Produse Forever noi

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

 

Mask Powder


Mask Powder - Cod 045

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraDoresc mai multe informatii despre Mask Powder

Masca-pudra Mask Powder reprezinta o combinatie unica de ingrediente valoroase, alese pentru calitatile lor de curatire in profunzime a porilor si de hidratare cutanata. Se omogenizeaza perfect cu Aloe Activator pentru a se etala usor in strat subtire la nivelul tenului. Albumina si maltodextrina "redeseneaza" conturul fetei, iar alantoina si extractul de musetel au efect hidratant si de intinerire. Masca se adreseaza tuturor tipurilor de ten si are ca efect indepartarea liniilor fine din jurul ochilor si a ridurilor. Mask Powder curata in profunzime tenul, tonifica si hraneste chiar si cel de-al treilea strat al pielii – hipoderma.

Ingrediente:

- Albumina, caolin, alantoina, extract de musetel, diazolidiniluree, parfum, lac de aluminiu.

Mod de folosire:

- Pentru prepararea unei masti care nu poate fi pastrata se omogenizeaza o doza-masura de pudra cu o doza-masura de Aloe Activator, picatura cu picatura, pana la obtinerea consistentei de emulsie fina. Cu ajutorul pensulei cosmetice inclusa in trusa (Aloe Fleur de Jouvence) se aplica masca sub forma unei pelicule fine pe linie median ascendenta, catre in afara - evitand zona ochilor - incepandu-se de jos, de la nivelul gatului si urcand progresiv cu "ancorare" in spatele urechilor. Se va pastra repaus in pozitie decliva de circa 30 minute (sau mai putin pentru epidermele sensibile), nefiind permise miscari ale musculaturii mimicii. Masca se va indeparta dupa inmuierea sa prealabila cu ajutorul unui prosop moale, umezit cu apa calduta, urmata de clatirea din abundenta a fetei, gatului si decolteului.

Contine:

- 30 grame

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera