Produse Cosmetice Forever - Gama Sonya cosmetice pe baza de aloe vera


Aloe Vera Sonya Cosmetice
Aloe Vera Afacerea FLP

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Pret distribuitor

Pret distribuitor

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Produse Forever noi

Produse Forever noi

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

Produse Cosmetice Forever - Gama Sonya cosmetice pe baza de aloe vera

Aloe Vera Sonya CosmeticeGama de cosmetice Sonya este singura colectie de produse pentru machiaj din lume pe baza Aloe vera, asigurând concomitent efect de îngrijire si de make-up.

Combinatia unica de ingrediente naturale a gamei Sonya cuprinde gel stabilizat de Aloe vera, vitamine antioxidante, extracte marine si vegetale cu actiune cutanata protectoare, calmanta si nutritiva. Aceasta minunata colectie contine o bogatie de culori si nuante, în raport cu fiecare coloratie cutanata. Cu Sonya orice capriciu poate fi îndeplinit, deoarece versatilitatea ei permite cu usurinta schimbarea look-ului de zi cu cel de seara.Aloe Vera - Produse Forever Living Products Truse de machiaj, Fonduri de ten, Rujuri, Farduri de obraz, Farduri de pleoape, Pudre Translucide, ...

Produse aloe vera