Relaxation Shower Gel


Ingrijirea corpului cu aloe vera

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

 

Relaxation Shower Gel


Relaxation Shower Gel - Cod 287

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraDoresc mai multe informatii despre Relaxation Shower Gel

 

Relaxation Shower GelRelaxation Shower Gel. Bucura-te la fiecare dus de ritualul profesionist de îngrijire a pielii cu noul Relaxation Shower Gel. Formula sa calmanta si hranitoare, pe baza de Aloe vera, uleiuri esentiale si extracte de bergamota si castravete transforma acest produs într-un gel de dus pe care îl vei iubi.

Foloseste-l cu lufa Forever, iar grijile tale vor disparea ca prin minune. Proprietatile de hidratare, calmare si catifelare îti vor rasfata pielea, conferindu-i totodata un parfum calmant. Relaxation Shower Gel este modul ideal de a începe în plina forma o noua zi sau relaxarea binemeritata dupa o zi lunga si agitata.


*** Foloseste-l alaturi de lufa Forever pentru un plus de exfoliere
*** Contine Aloe vera si uleiuri esentiale
*** Dupa baie, aplica Relaxation Massage Lotion pentru o experienta Spa unica

Contine:

- Volum net: 192 ml

Mod de folosire:

- Aplicati Relaxation Shower Gel cu ajutorul lufei sau al unui burete. Folositi si Relaxation Bath Salts pentru o experienta de neuitat.

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera