Relaxation Massage Lotion


Ingrijirea corpului cu aloe vera

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

 

Relaxation Massage Lotion


Relaxation Massage Lotion - Cod 288

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraDoresc mai multe informatii despre Relaxation Massage Lotion

 

Relaxation Massage LotionRelaxation Massage Lotion. Forever Living Products a combinat proprietatile calmante si regenerante ale plantei Aloe vera cu uleiuri esentiale, ceai alb si extracte din fructe într-o lotiune pentru masaj emolienta, cu textura non-grasa, ideala pentru a folosirea dupa baie / dus cu Relaxation Bath Salts si Relaxation Shower Gel.

In gelul stabilizat de Aloe vera, renumit pentru proprietatile sale de calmare si hidratare, am adaugat lavanda si ceai alb. Lavanda este ideala pentru relaxare, iar ceaiul alb confera lotiunii o aroma proaspata si revigoranta. Uleiul esential din muguri de bergamota, alaturi de extractul de castravete completeaza formula acestei lotiuni intens emoliente.

Relaxation Massage Lotion de la Forever este modul ideal de a încheia o zi agitata si supraaglomerata. Nu trebuie decât sa aplici lotiunea pe piele si sa masezi usor, iar grijile tale vor disparea ca prin farmec.

*** Regenereaza si calmeaza pielea
*** Combina Aloe vera cu lavanda, ceaiul alb si uleiuri esentiale
*** Folositi-l dupa Relaxation Bath Salts si Relaxation Shower Gel

Contine:

- Volum net: 192 ml

Mod de folosire:

- Dupa baie sau dus cu Relaxation Bath Salts si Relaxation Shower Gel, uscati pielea prin tamponare usoara cu un prosop moale, lasând- o usor umeda. Pentru un efect relaxant si o piele matasoasa, aplicati Relaxation Massage Lotion si masati usor pâna la absorbtia completa

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera