Relaxation Bath Salts


Ingrijirea corpului cu aloe vera

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

 

Relaxation Bath Salts


Relaxation Bath Salts - Cod 286

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraDoresc mai multe informatii despre Relaxation Bath Salts

 

Relaxation Bath SaltsRelaxation Bath Salts. Lasa-ti grijile sa dispara cufundându-te într-o baie cu saruri de la Marea Moarta, lavanda si uleiuri esentiale.

Înca din vremea Egiptului Antic, oameni din toate colturile lumii obisnuiau sa mearga la Marea Moarta, datorita cunoscutelor sale efecte terapeutice. Sarurile de la Marea Moarta sunt excelente pentru calmarea si rehidratarea pielii.

Lavanda este renumita pentru proprietatile sale aromaterapeutice si calmante. Folosirea lavandei si a uleiurilor în aromaterapie s-a dovedit a fi benefica în tulburarile de somn si pentru relaxare.

Forever Living a reunit aceste doua ingrediente nemaipomenite în Relaxation Bath Salts, cel mai relaxant elixir de baie de pe piata actuala. Cu numai doua linguri de sare de baie te vei bucura de o experienta calmanta si relaxanta de neuitat.

INGREDIENTE:

Sare de mare, ulei din Lavandula angustifolia (lavanda), ulei din fruct de Citrus Aurantium Bergamia (bergamota), ulei din Cedrus Atlantica Bark (cedru), parfum.


*** Contine saruri de la Marea Moarta, legendare pentru proprietatile lor terapeutice
*** Folosirea lavandei si a uleiurilor în aromaterapie s-a dovedit a fi benefica în tulburarile de somn si pentru relaxare
*** Cu numai doua linguri de sare de baie te vei bucura de o experienta calmanta si relaxanta de neuitat

Contine:

- Masa neta: 350 g

Mod de folosire:

- Adaugati aproximativ doua linguri de Relaxation Bath Salts în apa calda. Pentru rezultate optime, asteptati pâna la dizolvarea completa (amestecati, daca este necesar).

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera