Aloe Sunscreen


Ingrijirea corpului cu aloe vera
Aloe Vera Afacerea FLP

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Pret distribuitor

Pret distribuitor

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Produse Forever noi

Produse Forever noi

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

 

Aloe Sunscreen


Aloe Sunscreen - Cod 199

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraDoresc mai multe informatii despre Aloe Sunscreen


Aloe SunscreenForever Aloe Sunscreen. Totul pare mai frumos cand soarele straluceste, dar proverbul spune: "Fiecare nor are dunga sa argintie!"
Iata cum stau lucrurile!
Toate datele pe care le posedam astazi despre pericolul expunerilor prelungite la soare avertizeaza asupra necesitatii utilizarii celor mai performante produse capabile sa asigure protectie solara adecvata. Forever Aloe Sunscreen este unul dintre acestea!
Combinand stiintific ingrediente naturale, FOREVER LIVING PRODUCTS a reusit realizarea unui filtru solar eficient - care hidrateaza si protejeaza pielea impotriva radiatiilor UV si vantului - al carui factor de protectie solara (SPF) este 30. Forever Aloe Sunscreen blocheaza atat actiunea UVA, cat si UVB, avand consistenta placuta, usoara, fina, deoarece contine gel stabilizat de Aloe vera, agenti de hidratare si de umectare care mentin nivelul optim al hidratarii cutanate.

Ingrediente:

- Ingrediente active (octil metoxicinamat, octil salicilat, oxibenzona, oxid de zinc), Gel stabilizat de Aloe Vera, apa demineralizata, dimeticon, polisorbat 80, glicerina, acetat de tocoferil, guma de xantan, parfum.

Contine:

- 118 ml

Mod de folosire:

- Se aplica pe toata suprafata expusa la soare, cu 15-30 minute inainte de inceperea expunerii si se va reaplica daca apare uscaciunea pielii sau dupa 40 de minute de activitate acvatica.

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera