Aloe Sunless Tanning Lotion


Ingrijirea corpului cu aloe vera

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

 

Aloe Sunless Tanning Lotion


Aloe Sunless Tanning Lotion - Cod 239

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraDoresc mai multe informatii despre Aloe Sunless Tanning Lotion

 

Aloe Sunless Tanning LotionAloe Sunless Tanning Lotion. Emulsia autobronzanta Aloe Sunless Tanning Lotion - pe baza de gel stabilizat de Aloe vera - permite obtinerea unui bronz superb pe toata durata anului, fara riscul declansarii efectelor nocive ale radiatiilor ultraviolete. Formula sa speciala ofera epidermei o combinatie valoroasa de substante hidratante, bazate pe Aloe vera, iar pielea va fi superba - catifelata si bronzata - fara a depinde de capriciile vremii.

Sfatul Specialistului: Pentru obtinerea unui bronz uniform, cu nuante superbe, este necesara exfolierea prealabila a pielii, urmata de hidratare corespunzatoare cu una dintre emulsiile prezentate anterior. Dupa 15 minute se va aplica emulsia autobronzanta (se va respecta acest interval pentru a nu exista interferente cu agentii autobronzanti). Emulsia autobronzanta patrunde in piele dupa 20 de minute! Daca aplicarea produsului se realizeaza direct, cu mainile libere, acestea vor fi atent spalate imediat dupa aplicare sau vor fi frecate cu suc proaspat de lamaie.

Nota: emulsia autobronzanta nu confine filtre/agenti ecran, deci nu confera nici un grad de protectie fata de actiunea nociva a radiatiilor solare.

Contine:

- 118 ml.

Mod de folosire:

- Pentru un efect deosebit, se recomanda aplicarea produsului dupa baie sau dus, in strat subtire, fara a se insista asupra coatelor, genunchilor sau gleznelor. Se va repeta aplicarea dupa 4-5 ore, pana la atingerea nuantei dorite. Pana la uscarea perfecta se va evita contactul cu hainele sau cu piesele de mobilier. Pentru intretinerea culorii se va reaplica produsul zilnic sau din doua in doua zile.

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera