Aloe Body Toning Kit


Ingrijirea corpului cu aloe vera
Aloe Vera Afacerea FLP

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Pret distribuitor

Pret distribuitor

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Produse Forever noi

Produse Forever noi

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

 

Aloe Body Toning Kit


Aloe Body Toning Kit - Cod 055

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraDoresc mai multe informatii despre Aloe Body Toning Kit

 

Aloe Body Toning KitAloe Body Toning Kit. Rasfatati-va trupul cu setul tonifiant anticelulitic Aloe Body Toning Kit, care a fost conceput pentru a va ajuta sa va remodelati silueta, reducand celulita si recapatand tonusul! Extractele vegetale europene si agentii care provoaca incalzirea locala a tesuturilor - stimuland circulatia si eliminand toxinele - vor mobiliza fluidele din depozitele celulitice.

Setul este compus din urmatoarele produse:
- Aloe Body Toner (care se utilizeaza impreuna cu folia de celofan inclusa in set)
- Aloe Body Conditioning Creme (care actioneaza local, fara folie)
- Aloe Bath Gelee (pentru dus/baie relaxanta si calmanta) si o lufa.

Se poate afirma - cu mandrie - ca rezulatele minunate care se obtin cu acest set de produse permit trupului sa arate superb!

Ingrediente:

Se vor consulta paginile produselor incluse in set.

Mod de folosire:

- Daca este corect folosit, Aloe Body Toning Kit poate avea succese remarcabile. Se vor urmari cu atentie instructiunile pentru fiecare produs.
- Regiuni care se pot acoperi cu folia de celofan inclusa in set: partea superioara a bratelor, coapselor, partea inferioara a toracelui (sub regiunea mamara).
- Regiuni care NU ar trebui acoperite cu folia de celofan: antebratele, gambele, partea superioara a toracelui (de la umeri la regiunea mamara).

Nu se va proceda la impachetarea cu folie de celofan pe durata sangerarii menstruale, in timpul sarcinii, dupa interventii chirurgicale recente, in cazul in care exista probleme cardiace, coronariene, flebitice sau alte probleme circulatorii. Se va solicita consult medical inainte de impachetarea cu folie.

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera