Aloe Body Toner


Ingrijirea corpului cu aloe vera

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

 

Aloe Body Toner


Aloe Body Toner - Cod 056

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraDoresc mai multe informatii despre Aloe Body Toner

 

Aloe Body TonerAloe Body Toner - crema emolienta ce provoaca incalzirea straturilor profunde ale pielii - remodeleaza si reda tonusul corporal, fiind conceputa pe baza actiunii gelului stabilizat de Aloe vera. Datorita formulei sale, Aloe Body Toner poate fi aplicata prin impachetare sub folie de celofan, deoarece contine agenti de emulsionare, de hidratare, de umectare si de incalzire locala.
Acest produs, special creat pentru infrumusetarea si tonifierea corpului, contine ingrediente selectate pentru efectul de incalzire intensa si de relaxare. Secretul acestui efect consta in combinarea gelului stabilizat de Aloe vera cu uleiuri din plante europene ce poseda remarcabile proprietati de incalzire locala: scortisoara si o varietate de ardei iute.

Contine:

- 113 grame

Mod de utilizare:

- A se consulta instructiunile prezentate la programul Aloe Body Toning Kit

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera