Aloe Body Conditioning Creme


Ingrijirea corpului cu aloe vera

Aloe Vera Produse Forever

Aloe Vera Produse Forever

Catalog produse Forever

Catalog Forever

Aloe Heat Lotion Forever

Aloe Heat Lotion

Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel

Aloe First Forever

Aloe First Forever

Touch Of Forever

Touch Of Forever Forever Living Products este o companie specializata in obtinerea de produse aloe vera. Forever Living Products isi are sediul central in SUA, si este prezenta pe piata inca din anul 1978. In Romania FLP este prezenta inca din anul 1999 si are depozite in orasele urmatoare: Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Constanta, Craiova. Aceste produse Forever Living Products se distribuie in sistem MLM.

 

Aloe Body Conditioning Creme


Aloe Body Conditioning Creme - Cod 057

Aloe Vera Forever FLP Aloe VeraDoresc mai multe informatii despre Aloe Body Conditioning Creme

 

Aloe Body Conditioning CremeAloe Body Conditioning Creme si Aloe Body Toner sunt produsele ideale pentru mentinerea supletii corpului. Aceste produse sunt integrate programului Aloe Body Toning Kit si contribuie la reducerea celulitei, alaturi de dieta hipocalorica si practicarea exercitiilor fizice in mod regulat.
Exista numeroase cauze care explica aparitia celulitei: dezechilibrul hormonal cu cresterea nivelului hormonilor estrogeni sau/si circulatia vasculara deficitara (suplimentii nutritivi care favorizeaza imbunatatirea circulatiei sistemice sunt: Nature-Min, Absorbent-C, A-Beta-CarE). Aloe Body Conditioning Creme stimuleaza circulatia cutanata si contribuie astfel la incetinirea procesului de retentie lichidiana si de depozitare a grasimilor, care determina formarea celulitei.
Crema emolienta Aloe Body Conditioning Creme cu textura densa, onctuoasa, contine extracte vegetale europene, agenti de emulsionare si de umectare, flind eficienta pentru masaj si pentru ingrijirea zonelor cu asperitati, ingrosari si keratinizari de la nivelul membrelor inferioare sau de la nivelul altor zone tegumentare. Aplicarea acestui produs hidratant - ce nu lasa urme grase - la finalul procedurii de tonifiere, determina aparitia unei placute senzatii de incalzire.

Ingrediente:

Gel stabilizat de Aloe Vera, apa demineralizata, trigliceride C10-C18, glicerilstearat, alcool cetilic, ulei de sofran din India, extract de iedera, extract de taula, extract de clematita, extract de otratel de apa, extract de coada-calului, ulei de scortisoara, colagen solubil, elastina hidroizolata, parfum.

Contine:

- 113 grame

Mod de folosire:

- A se consulta instructiunile prezentate la programul Aloe Body Toning Kit

Pentru informatii legate de PRET ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta catalogul cu intreaga gama de produse Forever Living Products de mai jos:

Catalog produse aloe vera Forever Living Products

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever
Inscriere Forever - online
 

Aceste produse Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:

- Aceste produse aloe vera NU pot fi considerate medicamente - Aceste produse aloe vera NU au efecte secundare - Aceste produse aloe vera SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica - Aceste produse aloe vera NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici - Aceste produse aloe vera NU creeaza dependenta - Aceste produse aloe vera au o valabilitate de 4 ani - Gama de produse pe baza de Aloe Vera Gel este avizata de Ministerul Sanatatii din Romania. Cuvinte folosite in site: Produse aloe vera in legatura cu aloe vera produse cu informatii despre produse Forever din Aloe vera se extrage gelul aloe vera stabilizat produse de firma Forever Living Products. Distributia gamei de produse Forever Living Products Romania se face in sistem MLM forever Doamnele pot folosi produse cosmetice din aloe vera

Produse aloe vera